• PRO TV
  • Bia Khalifa, imagine necenzurată din timpul unui live de pe OnlyFans. Cum se afișează blondina în fața fanilor

Bia Khalifa, imagine necenzurată din timpul unui live de pe OnlyFans. Cum se afișează blondina în fața fanilor

Bia Khalifa, imagine necenzurată din timpul unui live de pe OnlyFans. Cum se afișează blondina în fața fanilor

Bia Khalifa a atras atenția fanilor, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie realizată în timpul unui live de pe OnlyFans. Iată cum se prezintă blondina în fața urmăritorilor ei!

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane publice din România din cauza activității pe care o desfășoară în mediul online. Blondina și-a dezvoltat o carieră în industria pentru adulți, fiind prima persoană de la noi din țară care și-a făcut cont pe OnlyFans. 

După cum deja este bine cunoscut de toată lumea, Bia Khalifa nu are inhibiții atunci când vine vorba de imaginea ei. Aceasta se afișează constant în ținute provocatoare, menite să atragă potențiali urmăritori care să plătească un abonament lunar pentru a-i vedea conținutul de pe platforma destinată adulților.

Recent, fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a postat pe Instagram o fotografie realizată în timpul unui live de pe OnlyFans. În poză, Bia apare aproape dezbrăcată, cu ochelari și un zâmbet incitant, care a atras imediat atenția bărbaților.

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Bia Khalifa vrea să renunțe la implanturile mamare

Bia Khalifa a declarat recent că ar dori să ajungă pe mâna medicilor esteticieni, pentru a-și face o micșorare de bust. În ultima perioadă, diva a observat că multe vedete din România preferă să își pună silicoane, unele dintre ele chiar și în rate:

„Toate ieftinele au silicoane, pentru că nu văd rostul să nu fac pasul ăsta. Mai nou, își pun silicoane în rate, ceea ce e strigător la cer. Dacă îți permiți, îți pui, dacă nu, nu-și are rostul. Moda eu o dau în România, eu am fost mereu prima în tot și sunt un exemplu bun de urmat. Nu e o decizie luată așa, în ultimul moment. M-am gândit foarte mult la asta, am vorbit și în online despre asta”, a spus Bia Khalifa, conform Spynews.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni