• PRO TV
  • Verișoara Andreei, tânăra ucisă de Mirel la Timișoara, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, chiar în ziua înmormântării: „Nu pot să accept”

Verișoara Andreei, tânăra ucisă de Mirel la Timișoara, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, chiar în ziua înmormântării: „Nu pot să accept”

Verișoara Andreei, tânăra ucisă de Mirel la Timișoara, mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, chiar în ziua înmormântării: „Nu pot să accept”

Verișoara Andreei, tânăra ucisă cu bestialitate la Timișoara, își strigă durerea pe rețelele de socializare. Tânăra a postat un mesaj sfâșietor, chiar în ziua în care studenta la Medicină va fi înmormântată.

Gallery

​​În cursul zilei de vineri, 22 martie 2024, o tânără studentă în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu sânge rece de prietenul ei, Mirel. Băiatul, de asemenea student la Medicină și Teologie, a înjunghiat-o pe Andreea de peste 60 de ori, majoritatea loviturilor de cuțit fiind aplicate în zona gâtului și a toracelor. Din păcate, fata nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Astăzi, 28 martie 2024, va avea loc înmormântarea Andreei Morega. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă, potrivit tradițiilor din zona Olteniei. Chiar în ziua în care Andreea va fi văzută pentru ultima dată, verișoara acesteia a postat un mesaj îndurerat pe rețelele de socializare:

„De ce? De ce, Doamne, tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea)? Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit.

Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm.

În momentul ăsta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine să te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat atât de chinuită?

De ce? Am atâtea întrebări, dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred. Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu, văruța mea dragă”, a transmis verișoara Andreei, într-o postare pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni