• PRO TV
  • Gestul pe care Kate Middleton l-a făcut cu doar două ore înainte de a anunța că are cancer. Cum s-a pregătit viitoarea regină pentru a da vestea

Gestul pe care Kate Middleton l-a făcut cu doar două ore înainte de a anunța că are cancer. Cum s-a pregătit viitoarea regină pentru a da vestea

Gestul pe care Kate Middleton l-a făcut cu doar două ore înainte de a anunța că are cancer. Cum s-a pregătit viitoarea regină pentru a da vestea

În urmă cu mai bine de o săptămână, Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer, după ce săptămânile în care nu s-a mai ocupat de îndatoririle regale au dus la apariția unor multitudini de zvonuri.

Gallery

​Kate Middleton a șocat pe toată lumea când a anunțat că are cancer, la doar 42 de ani. După ce a fost supusă unei operații abdominale extrem de importante, s-a aflat că prințesa nu este în afara pericolului și a fost nevoită să înceapă tratamentul.

Kate Middleton a luat masa cu Regele Charles al III-lea

În a doua parte a lunii martie, Kate Middleton a anunțat că are cancer. Cu doar câteva ore înainte de a face publică această informație, viitoarea regină a Regatului Unit a luat prânzul cu Regele Charles al III-lea, cu care are o relație foarte bună, potrivit apropiaților.  

Conform People, atât Kate, cât și Charles împărtășesc o „experiență comună”  în ceea ce privește sănătatea, deoarece amândoi au început, deja, tratamentul pentru cancer, iar boala i-a apropiat și mai mult, cei doi având, oricum, „o legătură foarte bună”.

Mai mult decât atât, cei doi au pasiuni comune, iar acest lucru a facilitat apropierea dintre ei: „Este interesată de lucrurile artistice și apreciază arta și cultura, așa că are p afinitate cu Regele în acest sens. Evident că au acest lucru în comun (n.r. cancerul) și nu pot decât să-i aducă mai aproape. Este o sursă de liniștire și consolare pentru amândoi”, a povestit Sally Bedell Smith, autoarea cărții ”George VI and Elizabeth: The Marriage That Saved the Monarchy”.

Cum se simte Kate Middleton, după ce a început tratamentul împotriva cancerului

De aproximativ trei luni, Kate Middleton a început tratamentul împotriva cancerului. Prințesa de Wales a avut nevoie de timp, atât pentru a se recupera în urma operației suferite, cât și pentru a le da vestea celor trei copii ai săi.

În prezent, aceasta se concentrează asupra tratamentului și a recuperării, pentru a se reface în totalitate cât mai repede și pentru a-și putea relua îndatoririle regale. În cadrul filmării prin care a anunțat diagnosticul de care suferă, Kate a declarat că se concentrează doar asupra lucrurilor care o vor ajuta să se vindece cât mai repede.

 

 Sursa foto: Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni