• PRO TV
  • Florin Dumitrescu, două motive de sărbătoare, în aceeași zi. Vestea cea mare dată de juratul MasterChef, la primele ore ale dimineții: „Îi spunem Mia Bucuria”

Florin Dumitrescu, două motive de sărbătoare, în aceeași zi. Vestea cea mare dată de juratul MasterChef, la primele ore ale dimineții: „Îi spunem Mia Bucuria”

Florin Dumitrescu, două motive de sărbătoare, în aceeași zi. Vestea cea mare dată de juratul MasterChef, la primele ore ale dimineții: „Îi spunem Mia Bucuria”

Florin Dumitrescu a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lui, ieri, 16 aprilie. Acesta a anunțat revenirea la Pro TV, la MasterChef, în ziua în care a bifat un alt eveniment important, în familie.

Gallery

​Florin Dumitrescu este în culmea fericirii. Ieri, 16 aprilie, celebrul bucătar a anunțat că revine la Pro TV, în sezonul 9 MasterChef. Tot ieri, acesta a mai avut un motiv de mare bucurie.

Fiica lui Florin Dumitrescu a împlinit nouă ani

În ziua în care a anunțat revenirea la Pro TV, Florin Dumitrescu a serbat-o pe fiica lui cea mare. Aceasta a împlinit nouă ani, iar juratul MasterChef a repostat urarea făcută de soția lui, Cristina. 

Florin Dumitrescu este un familist convins și nimic nu este mai important pentru el decât soția și cele două fete pe care le au împreună.

Citește și:

„Cata bucurie ai adus in vietile noastre, Mia Bucuria! Ma simt atat de binecuvantata sa fiu mama ta, sa te tin in brate, sa iti suflu in aripi, sa te privesc cu iubire si recunostinta! Esti o mica minune! Esti atat de isteata, ai atat de mult umor, esti atat de sensibila si empatica, esti bunatate, bucurie... esti iubire! La multi ani, Mia mica!”, a fost mesajul postat de soția lui Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

„Micuta mea se face mare. 9 ani de cand a aparut in viata noastra cu bucurie. De asta ii si spunem Mia Bucuria. La multi ani, Mia mica sa te distrezi cum iti place tie mai mult”, a scris și Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a revenit la Pro TV

Ieri, 16 aprilie, Pro TV a făcut marele anunț. După mai mulți ani de pauză, cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au revenit la MasterChef. Cei trei sunt extrem de entuziasmați și așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor.

Citește și:

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar, dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Florin Dumitrescu, în exclusivitate pentru protv.ro

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni