• PRO TV
  • Prima reacție a lui Alexandru Ciucu, după ce a fost surprins în compania presupusei amante. Cei doi nu au fost văzuți împreună pentru prima oară: „Din păcate...”

Prima reacție a lui Alexandru Ciucu, după ce a fost surprins în compania presupusei amante. Cei doi nu au fost văzuți împreună pentru prima oară: „Din păcate...”

Prima reacție a lui Alexandru Ciucu, după ce a fost surprins în compania presupusei amante. Cei doi nu au fost văzuți împreună pentru prima oară: „Din păcate...”

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandra Ciucu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar semnele de întrebare din jurul acestui subiect nu au dispărut, deoarece niciunul dintre ei nu a spus ce i-a adus în acest punct.

Gallery

După ce Alexandru Ciucu și Oana Vlădescu au fost surprinși împreună, celebrul creator de modă a răbufnit. S-a spus că cei doi au avut o relație în urmă cu mai bine de un deceniu, dar și că povestea lor de dragoste încă ar continua.

Alexandru Ciucu, acuzat că a înșelat-o pe Alina Sorescu

După ce a fost surprins de paparazzi în compania unei alte femei, spunându-se că au mers împreună la el acasă, Alexandru Ciucu a mărturisit că nimic nu este adevărat și că totul are, de fapt, scopul de a-l denigra, mai ales că, în curând, are loc moment important în procesul de divorț.

Mai mult decât atât, fostul soț al Alinei Sorescu susține că totul are scopul de a-i păta imaginea, așa cum s-a încercat o bună perioadă, înainte ca el și mama fiicelor sale să decidă să meargă pe drumuri separate.

Citește și:

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă, în preajma termenului de divorț. Asistăm la o regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de noutăți și denigrări și în perioada următoare”, a spus Alexandru Ciucu, potrivit Spynews.

Alina Sorescu, mesaj cu subînțeles, în urma fotografiilor cu fostul soț

Alina Sorescu a fost mereu o persoană discretă, iar acest lucru nu s-a schimbat nici după despărțirea de Alexandru Ciucu. Aceasta a fost întrebată, de foarte multe ori, ce a dus la separarea de tatăl fiicelor sale, dar nu a spus niciodată despre ce a fost vorba.

Însă, recent, declarațiile pe care le-a făcut au dat de înțeles că nu era străină de situație și, mai mult decât atât, este conștientă că adevărul va ieși la iveală, deoarece Alexandru Ciucu prezintă o imagine care nu este reală.

Citește și:

„Faptele și imaginile vorbesc de la sine despre el și nu despre mine. M-am obișnuit să fiu vinovata de serviciu, cum se sugerează și acum. Adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”, a spus aceasta, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni