• PRO TV
  • O proaspătă soție de miliardar, virală pe Instagram. Este ireal ce a făcut aceasta la doar câteva zile după ce s-a măritat

O proaspătă soție de miliardar, virală pe Instagram. Este ireal ce a făcut aceasta la doar câteva zile după ce s-a măritat

O proaspătă soție de miliardar, virală pe Instagram. Este ireal ce a făcut aceasta la doar câteva zile după ce s-a măritat

Acum două săptămâni, Katherine Asplundh, fostă Driscoll, s-a căsătorit cu Cabot Asplundh (27 de ani) și a intrat într-o familie de miliardari din Pennsylvania. Nunta a avut loc în Palm Beach, Florida.

După marele eveniment, Katherine, care avea 14.600 de urmăritori pe Instagram , a încercat să-și schimbe numele de utilizator din @katherinedrisc în @katherineasplundh, doar că numele dorit exista deja.

Katherine a contactat-o pe proprietara contului, o femeie pe care o cheamă tot Katherine Asplundh (Kate), și s-a oferit să-i cumpere contul, o practică care contravine direct cu termenii platformei de socializare.

Kate a refuzat, explicând că îi este teamă să nu fie interzisă pe Instagram, ceea ce a făcut-o pe Katherine să se lanseze într-o tiradă pline de mesaje care de care mai siderante.

Kate, care mărturisește că inițial era deschisă să-și schimbe contul, a hotărât că nu vrea să cedeze cererilor lui Katherine, după ce aceasta s-a dovedit obraznică, și mai târziu a făcut public schimbul de mesaje.

Gallery

După ce a fost refuzată politicos, Katkerine a început să o chestioneze pe Kate cu privire la numele acesteia, ba chiar a raportat-o la Instagram, pretinzând că familia soțului ei este singura cu numele Asplundhs din Statele Unite.
După ce Kate a replicat că nu este americancă, Katherine a răspuns: ”Ai vreo dovadă că ăsta este numele tău? Mi-ar plăcea să o văd”.
Kate a răspuns că dacă Katherine ar fi fost drăguță, i-ar fi dat contul pe gratic. ”Doar că nu ai fost. Te-am raportat pentru faptul că mi-ai cerut să-ți vând contul și pentru că m-ai hărțuit online. Îți doresc o zi bună”.

Schimbul acid de mesaje a devenit între timp viral, iar printre comentarii s-au aflat și acestea: ”OMG, ce nebunie - s-a măritat cu un miliardar și acum se poartă de parcă este singura care are dreptul să aibă acest nume, ce tâmpenie”
”Felul în care s-a schimbat de la ”bună, fată” la arată-mi certificatul de naștare îmi dă fiori”.
Foto: Instagram

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni