A fost parasita de sot, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul. Cum "s-a razbunat" aceasta femeie

A fost parasita de sot, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul. Cum s-a razbunat aceasta femeie
Citeste mai mult despre: slabire, internet, transformare,
Data publicarii: 22 Iulie 2016
Data actualizare: 22 Iulie 2016
In anul 2011 Kailin a ramas acasa, fara sot. Acesta a fost delegat sa participe la o misiune militara. Ajunsa la greutatea de aproape 90 de kilograme, femeia a decis ca a venit vremea sa se ingrijeasca mai mult si sa ii pese de ea. 

Si-a dorit sa profite de plecarea sotului pentru a incepe transformarea. Kailin isi dorea sa ii faca o surpriza la intoarcere si sa aiba "o sotie" noua. Acesta a inceput sa manance sanatos si sa mearga la clase de aerobic pentru a obtine rezultatele dorite.

La numai opt saptamani de la data in care s-a hotarat sa aiba un alt stil de viata, tanara a primit un e-mail de la sotul sau in care ii marturisea ca el isi doreste sa divorteze. Aceasta a fost devastata, dar si-a dat seama ca nimeni si nimic nu ii poate opri visul.

Kailin si-a documentat intreaga transformare chiar daca se afla in plin proces de divort. Acela a fost momentul in care a realizat ca in timpul casniciei nu s-a ingrijit mai deloc si ca tot ce facea era sa aiba grija de sotul ei.

La patru ani de la inceputul unui alt stil de viata, Kailin este complet transformata si se pregateste de prima competitie de fitness. 

"Daca esti femeie si nu ai incredere in tine vreau sa iti spun ca trebuie sa iti dai seama cat de minunata esti. Esti frumoasa.", a fost mesajul pe care Kailin a vrut sa il transmita tuturor femeilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies