A renunțat la o carieră de model ca să se facă arbitru de fotbal. Blonda își dorește să devină cea mai bună în domeniu

A renunțat la o carieră de model ca să se facă arbitru de fotbal. Blonda își dorește să devină cea mai bună în domeniu
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Mai 2020
Data actualizare: 25 Aprilie 2021
Amy Christophers este o tânără curajoasă, dornică să își construiască o carieră solidă în lumea sportului. Originară din Cornwall, Marea Britanie, blonda a renunțat la pictorialele sexy în favoarea unei pasiuni mai arzătoare, fotbalul. 

După zece ani în care a pozat in lenjerie intimă, folosind numele de Brandy Brewer, Amy a hotărât că a venit momentul unei schimbări profesionale. Tânăra a urmat cursurile unei școli pentru arbitri și își dorește să devină cunoscută in lumea sportului. Aflată încă la început de drum, Amy poate arbitra doar meciuri locale sau de tineret, însă aspiră la mai mult. Frumoasa blondă spune că a iubit fotbalul dintotdeauna, motiv pentru care și-a dorit să devină arbitru. Fan al echipei de fotbal Chelsea, Amy consideră că gestul ei le poate impulsiona și pe alte fete să își urmeze idealurile.

Pasiunea lui Amy pentru sportul rege nu se rezumă doar la partidele de fotbal pe care le arbitrează. Tânăra este jurnalist sportiv și a prezentat și câteva show-uri sportive, printre care se numără și Sports Tonight Live.Amy recunoaște că, atunci când intră pe teren, fotbaliștii sunt impresionați mai mult de aspectul ei fizic, decât de aptitudinile de arbitru, însă până la încheierea partidei reușește să le demonstreze că este o profesionistă. Pasionată de mediu digital, Amy a reușit să își construiască o comunitate frumoasă pe rețelele de socializare, acolo unde realizează numeroase întâlniri virtuale cu fanii. Unele dintre ele au ca subiect fotbalul, în timp ce altele au ca teme de discuții lifestyle-ul feminin.  


Pe PRO TV PLUS puteți vedea 

  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!