Acest magazin este diferit de tot ceea ce ai mai vazut. Cum arata manechinele care au facut ca totul sa devina viral

Acest magazin este diferit de tot ceea ce ai mai vazut. Cum arata manechinele care au facut ca totul sa devina viral
Citeste mai mult despre: viral, cum arata, magazin, manechine, video,
Data publicarii: 16 Martie 2016
Data actualizare: 16 Martie 2016
Unul din videoclipurile care emotioneaza puternic in momentul in care privesti imaginile este cel de mai jos, care arata de ce un magazin are un cu totul alt tip de manechine.

Aproape de fiecare data cand treci pe langa vitrina unui magazin poti observa piesele vestimentare in care sunt imbracate manechinele. Iar asta pentru ca manechinele respective iti descriu exact cum ar arata o anumita tinuta pe un corp uman. Ce se intampla insa cand corpul tau nu arata ca cel din imagine?

Asta este ceea ce au dorit sa arate si cei din videoclipul de mai jos, pentru a dovedi inca o data ca diferentele dintre oameni nu ii face pe acestia sa fie mai buni sau mai rai si ca cei care nu se potrivesc in anumite standarde nu ar trebui marginalizati. Ba mai mult, ca si ei se pot vedea in vitrina, ca oricine altcineva care este considerat frumos.

Mai exact, vitrina acestui magazin contine manechine facute dupa corpurile unor persoane cu dizabilitati. De la tineri care stau in scaunul cu rotile, pana la cei care si-au pierdut parti ale corpului sau s-au nascut asa, intreaga colectie de manechine atrage atentia asupra faptului ca nimeni nu poate fi perfect, indiferent de starea fizica in care se afla. 

Intregul proiect descris de Littlethings.com are scopul de a-i face pe oameni sa realizeze aceste lucruri dar si sa reactioneze in consecinta fata de cei aflati intr-o situatie asemanatoare.

Vezi mai jos cum arata manechinele:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!