Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, internat în spital cu o boală misterioasă

Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, internat în spital cu o boală misterioasă
Dustin Diamond e cunoscut pentru personajul Screech. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Ianuarie 2021
Data actualizare: 13 Ianuarie 2021
Actorul de 44 de ani Dustin Diamond a fost transportat de urgență la spital, în acest weekend, după ce a acuzat dureri în tot corpul. Medicii nu au oferit detalii, însă suspectează o boală gravă.

Dustin Diamond, pe care îl știți cel mai bine pentru rolul Screech din Salvați de Clopoțel, a acuzat o stare generală proastă și dureri mari la nivelul corpului. Actorul a fost examinat de medici, care cred că acesta suferă de cancer, scrie TMZ. Mama actorului s-a stins din viață din cauza acestei maladii necruțătoare, așa că doctorii nu ignoră istoricul medical al familiei sale.

Dustin e la spital și echipa medicală îi face o serie de teste pentru a afla mai multe. Toată lumea speră într-o recuperare grabnică”, a declarat un purtător de cuvânt al actorului, pentru revista People.

În toamna anului trecut, Screech a fost victma unei farse online, potrivit căreia ar fi decedat într-o închisoare, în urma unei revolte iscate de deținuți. Știrea a fost o farsă a unei publicații „satirice și de comedie”, dar care a indus în eroare sute de mii de admiratori ai actorului prin distribuirea pe rețelele sociale.

În noiembrie 2020, o continuare a serialului de succes Salvați de clopoțel a debutat pe platforma de streaming Peacock. Din nefericire pentru el, Dustin Diamond nu a fost solicitat să facă parte din distribuție. De la relansarea serialului, actorul de 44 de ani a fost văzut tot mai puțin și nu a mai avut nicio apariție publică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Primele impresii ale Elenei Lasconi din postura de primar în Câmpulung: “Am simţit că oamenii văd în mine ultima speranță”

FULLSCREEN
Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, internat în spital cu o boală misterioasă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies