Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, internat în spital cu o boală misterioasă

Actorul Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, internat în spital cu o boală misterioasă
Dustin Diamond e cunoscut pentru personajul Screech. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Ianuarie 2021
Data actualizare: 13 Ianuarie 2021
Actorul de 44 de ani Dustin Diamond a fost transportat de urgență la spital, în acest weekend, după ce a acuzat dureri în tot corpul. Medicii nu au oferit detalii, însă suspectează o boală gravă.

Dustin Diamond, pe care îl știți cel mai bine pentru rolul Screech din Salvați de Clopoțel, a acuzat o stare generală proastă și dureri mari la nivelul corpului. Actorul a fost examinat de medici, care cred că acesta suferă de cancer, scrie TMZ. Mama actorului s-a stins din viață din cauza acestei maladii necruțătoare, așa că doctorii nu ignoră istoricul medical al familiei sale.

Dustin e la spital și echipa medicală îi face o serie de teste pentru a afla mai multe. Toată lumea speră într-o recuperare grabnică”, a declarat un purtător de cuvânt al actorului, pentru revista People.

În toamna anului trecut, Screech a fost victma unei farse online, potrivit căreia ar fi decedat într-o închisoare, în urma unei revolte iscate de deținuți. Știrea a fost o farsă a unei publicații „satirice și de comedie”, dar care a indus în eroare sute de mii de admiratori ai actorului prin distribuirea pe rețelele sociale.

În noiembrie 2020, o continuare a serialului de succes Salvați de clopoțel a debutat pe platforma de streaming Peacock. Din nefericire pentru el, Dustin Diamond nu a fost solicitat să facă parte din distribuție. De la relansarea serialului, actorul de 44 de ani a fost văzut tot mai puțin și nu a mai avut nicio apariție publică.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Primele impresii ale Elenei Lasconi din postura de primar în Câmpulung: “Am simţit că oamenii văd în mine ultima speranță”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!