Amalia Enache trece pentru o seara de la pupitrul Stirilor PRO TV pe scena Ateneului Roman

Amalia Enache trece pentru o seara de la pupitrul Stirilor PRO TV pe scena Ateneului Roman
Citeste mai mult despre: Amalia Enache, ProTV,
Data: 06 Martie 2015
Pe 18 martie, Amalia Enache va fi gazda concertului caritabil Hope Concert, al Fundatiei Hope and Homes for Children Romania, care va avea loc la Ateneul Roman. In calitate de ambasador, in ultimii 5 ani vedeta Stirilor PRO TV este foarte implicata in proiectele pe care Hope and Homes for Children le demareaza pentru copiii vulnerabili.

Astfel, Amalia ii invita pe toti cei care vor sa ajute la un spectacol de muzica clasica, jazz si street art in beneficiul copiilor abandonati sau aflati in pericol de abandon. Concertul este la a treia editie pentru aceasta cauza nobila. 

"Sunt intrebata adesea "Eu cum pot ajuta?". De data aceasta e atat de simplu: va luati un bilet pentru 18 martie, veniti intr-o cladire spectaculoasa a Bucurestiului - Ateneul Roman, vedeti pe viu, la intrare, cum se naste o lucrare de grafitti de exceptie, ascultati un concert de mare calitate si, din toata aceasta experienta, dati speranta unor copii care sunt inca departe de tot ceea ce noi stim despre copilarie. Daca va plac pozele in care apar copii zambitori si senini, daca va induioseaza privirea unui copil si va incanta rasul altuia, haideti sa facem din ideea unei copilarii candide, fericite si fara griji o realitate pentru toti copiii. "- a declarat Amalia. 

Hope Concert continua traditia Galelor Twin Art din 2013 si 2014, sub numele sperantei, cea care sta la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, cand au inceput lucrul in Romania, peste 100.000 de copii erau institutionalizati si doar speranta ca fiecare copil merita o casa si o familie i-a calauzit catre rezultatul de astazi, in care doar 8.000 de copii se mai afla in institutiile statului.

Editia din aceasta primavara se anunta a fi o calatorie impresionanta de la jazz la muzica clasica, pusa in scena cu maiestrie de artisti consacrati precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, percutionistul Zoli Toth si actrita Ana Pepine, cu participarea extraordinara a sopranei Irina Iordachescu. 

Arta este mediul cel mai potrivit pentru propagarea ideilor generoase si pentru a aduce oamenii impreuna. Anul acesta, arta stradala se alatura, pentru prima data, muzicii clasice si jazz-ului. In fata Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuti realizatori de graffiti din Romania. 

Evenimentul este realizat in colaborare cu Filarmonica George Enescu.

Biletele la Hope Concert se pot achizitiona de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org.

Despre Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) activeaza in Romania din 1998, timp in care a contribuit direct la inchiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din intreaga tara. Prin serviciile dezvoltate de HHC Romania, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la sisteme bazate pe conceptul familial, care le permit o viata apropiata de normalitate. Prin eforturile HHC Romania si ale partenerilor sai, 5.651 de copii au fost scosi din institutii; 20.954 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 708 tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1711 de copii au fost primiti in regim de urgenta si peste 6.500 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de HHC Romania. Organizatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Pana in acest moment, 29.680 de copii au beneficiat de serviciile organizatiei Hope and Homes Romania, al carei obiectiv este ca pana in 2020 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra. 

http://www.hhc.ro/

FULLSCREEN
Amalia Enache trece pentru o seara de la pupitrul Stirilor PRO TV pe scena Ateneului Roman
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO