Amber Heard, femeia cu cel mai frumos chip din lume? Cine se claseaza pe urmatoarele locuri potrivit unui studiu stiintific

Amber Heard, femeia cu cel mai frumos chip din lume? Cine se claseaza pe urmatoarele locuri potrivit unui studiu stiintific
Citeste mai mult despre: Amber Rose, chip,
Data publicarii: 15 Iulie 2016
Data actualizare: 15 Iulie 2016
Amber Heard a fost declarata femeia cu cel mai frumos chip din lume, potrivit algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi.

Potrivit calculelor obtinute in urma efectuarii algoritmului, fosta sotie a lui Johnny Depp a obtinut un procentaj de 91,85%, depasindu-le pe Kim Kardashian si Kate Moss, care s-au clasat pe urmatoarele doua locuri, cu 91,39%, respectiv 91,06%.

Potrivit aceluiasi algoritm depsre care se spune ca detine formula secreta a prefectiunii, Kim Kardashian are sprancene perfecte, Scarlett Johansson detine suprematia pentru ochi, Rihanna are cea mai frumoasa forma a fetei, iar Emily Ratajkowski se poate mandri cu cele mai sexy buze. 

Chipul lui Amber Heard a fost supus unor teste cu cele mai noi tehnici de cartografiere faciala de catre chirurgul Julian De Silva, teste despre care se spune ca sunt cel mai aproape de Golden Ratio of Beauty.

"Rezultatele au adus in prim plan o serie de nume cunoscute de la Hollywood care au trasaturi faciale cel mai aproape de principiile grecesti despre perfectiunea fizica", a declarat medicul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies