Andreea Esca: "Vocea Romaniei este o emisiune perfecta". Un nou sezon incepe AZI, la ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro

Andreea Esca:  Vocea Romaniei este o emisiune perfecta . Un nou sezon incepe AZI, la ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Andreea Esca,
Data publicarii: 25 Septembrie 2012
Data actualizare: 25 Septembrie 2012
 Astazi, de la ora 20:15, la ProTV si live pe net pe Voyo.ro debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

Andreea Esca, prezentatoarea stirilor ProTV de la ora 19:00 spune despre super show-ul de la ProTV: "Vocea Romaniei este o emisiune perfecta, pentru ca imbina candidati talentati cu un juriu de zile mari. Asa ceva n-are egal".

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" incepe in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti. In prima editie a show-ului,pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul, cat si pe ceilalti antrenori.

Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi AZI, incepand cu ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies