Arnold Schwarzenegger merge cu ”tancul” la cumpărături. ”Este cel mai mare ipocrit”

Arnold Schwarzenegger merge cu tancul la cumpărături. Este cel mai mare ipocrit
Data publicarii: 13 Noiembrie 2019
Data actualizare: 16 Aprilie 2020
De câțiva ani, Arnold Schwarzenegger este un înfocat activist pentru mediu, doar că recent actorul a fost zărit conducând un vehicul militar în timp ce mergea la cumpărături.

Actorul din ”Terminator” (72 de ani) a fost surprins de mai multe ori prin Santa Monica conducând un vehicul de teren Pinzgauer, potrivit Page Six, al cărui preț poate varia între 18.000 și 100.000 de dolari. 

Citește și: Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată. Reacția lui Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a fost acuzat de ipocrizie după ce a făcut mai multe drumuri în Germania special pentru a-și transforma imensul său Pinzgauer, cu șase roți, într-un autovehicul mult mai ”eco-friendly”. 

Iar dezvăluirea vine la doar câteva zile după ce actorul a întâlnit-o pe Greta Thunberg (16 ani) și a postat imagini în care se plimbă cu bicicleta alături de aceasta, calificând-o drept ”o sursă de inspirație” pe social media. 

Mai mult, în luna septembrie a acestui an, actorul de 72 de ani a aranjat ca Greta să călătorească prin America cu un Tesla Model 3, astfel încât aceasta să rămână fidelă principiilor ei legate de protejarea mediului. 

După ce au apărut imaginile cu Schwarzenegger în ”tancul” său, dar și în avionul particular, utilizatorii de social media s-au grăbit să-l acuze de ipocrizie. ”Ar fi păcat dacă Greta Thunberg ar afla cât de ipocrit este în realitate Arnold Schwarzenegger...”.

Mașinile Pinzgauer, care sunt folosite în armată, sunt dotate cu motor diesel, modelele mai vechi consumând 14 litri la suta de kilometri. 

În trecut, Los Angeles Times nota faptul că avionul particular al lui Arnold Schwarzenegger, un Gulfstream IV, ”poluează mediul într-o singură oră cât o mașină obișnuită într-un an întreg”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies