Astroloaga Minerva, angajată de BNR. Cinci lucruri pe care nu le știai despre femeia care citește în stele

Astroloaga Minerva, angajată de BNR. Cinci lucruri pe care nu le știai despre femeia care citește în stele
Gabriela Dima (Minerva). FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 August 2022
Data actualizare: 12 August 2022
Astroloaga Minerva, născută Gabriela Dima, a fost angajată de Banca Națională a României (BNR) pentru a ocupa o funcție executivă. Reprezentanții băncii centrale au confirmat mutarea, însă s-au rezumat la a dezvălui că specialista lucrează la „departamentul de mentenanță”. Iată cinci lucruri interesante despre ea!

Gabriela Dima (64 de ani), cunoscută în domeniul astrologiei sub numele Minerva, practică cititul în corpurile cerești din tinerețe. Specialista consideră astrologia o știință vitală omenirii, aflată la baza dezvoltării multor descoperiri științifice. Iată cinci lucruri pe care, cel mai probabil, nu le știai despre astroloaga Minerva!

1. O carte a convins-o să se apuce de studiul astrologiei

Minerva a luat contact cu astrologia în adolescență, când a descoperit două cărți de specialitate moștenite de la bunicul ei. „Magul de la Snagov” și „Cer și destin” sunt cărțile sale de căpătâi, primele lecții despre astrologie. Avea 14 ani și a știut de atunci că vrea să continue pe acest drum. Cer și destin, de Armand G. Constantinescu, este lucrarea care a convins mulți oameni să se apuce de astrologie.

2. A absolvit trei facultăți

Gabriela Dima a terminat Dreptul, înainte de 1990, dar nu s-a făcut avocat. A visat mereu să facă teatru, motiv pentru care și-a încercat norocul la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică. De 11 ori a dat examenul și a intrat o singură dată.

Am dat până am reușit, deși sunt Vărsător. Se spune că Vărsătorii nu sunt perseverenți. Nu-i adevărat, sunt. Poate că aici a intrat în joc și ascendentul, care este Capricorn. Acesta mi-a dat încăpățânarea și tenacitatea de a merge mai departe. M-am lovit de  foarte multe lucruri în viață, dar întotdeauna planeta Saturn mie mi-a purtat noroc, m-a ajutat să mă ridic de fiecare dată când am fost doborâtă”, spunea Minerva acum câțiva ani pentru Click!.

N-a făcut nici teatru, însă a absolvit Psihologia, pe care o practică și azi. În 1990 a intrat în presă și a obținut un doctorat în Filologie. Azi e astrolog.

3. Are doi copii adoptați

Minerva și răposatul ei soț au încercat mai mulți ani să aibă copii, însă nu au reușit. Așa că au decis să adopte un băiat. Mihai nu avea nici trei ani când a intrat în familia lor, apoi a venit și Maria. Acum, cei doi sunt adulți în toată regula și trăiesc în străinătate. La câțiva ani după ce familia lor s-a împlinit, Minerva a născut un băiat pe cale naturală. Din păcate, Andrei a murit la vârsta de 17 ani, de meningită pneumococică.

4. Singurul lucru pe care nu ți-l va spune pe față

Minerva realizează astrograme personalizate, pe baza datelor personale (numele, ora, ziua și anul nașterii), care sunt „hărți” ale personalității fiecăruia. Conform astroloagei, toate informațiile vitale despre noi sunt scrise în stele, de la înclinații și calități, la personalitate și caracter. 

Deși astrogramele nu ghicesc viitorul, ele sunt o oglindă a parcursului posibil pe care îl putem avea în viață pe baza predispozițiilor noastre. De aceea, chiar dacă poate intui cum va muri un om, Minerva nu-i va spune acestuia niciodată când și cum se va întâmpla.

5. A prezis moartea nepoatei sale

Minerva a povestit în podcastul lui Damian Drăghici că evită să mai facă astrograme complete oamenilor care apelează la ea, pe motiv că acestea îi dezvăluie prea multe informații dureroase despre viitorul celor în cauză. De aceea, se rezumă la a le spune oamenilor ce le poate rezerva viitorul în decurs de un an.

Astroloaga Minerva a dezvăluit un episod terifiant din familie, când a prezis moartea nepoatei sale. 

Îmi dă fotografia primei fetițe născute, mă uit și zic: mama, copilul ăsta o să moară. Taci, zice, să nu te audă frate-tu! La 9 ani a murit, de meningită pneumococică. Noi doi, frații, am îngropat copiii într-o zi”, a spus astroloaga Minerva.

Podcastul lui Damian Drăghici este disponibil și pe VOYO.

Fotografii: capturi YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies