Au ras de o fata cu dificultati de vorbire. Un experiment social despre reactiile oamenilor, intr-o asemena situatie

Au ras de o fata cu dificultati de vorbire. Un experiment social despre reactiile oamenilor, intr-o asemena situatie
Data publicarii: 09 Martie 2016
Data actualizare: 09 Martie 2016
Reactiile oamenilor atunci cand observa lucruri sau atitudini deranjante, sunt, aproape de fiecare data, demne de observat. Fie ca acestia decid sa schimbe ceva din intamplarile la care participa sau pur si simplu comenteaza totul de pe margine, modul in care oamenii privesc ce li se intampla celorlalti poate uimi.

Acesta este si cazul Elenei, o adolescenta care incerca sa isi cumpere inghetata, insa nu reusea sa plaseze comanda suficient de repede pentru ceilalti adolescenti aflati la rand. Defectul de vorbire al Elenei o facea sa aiba nevoie de ceva mai mult timp pentru a-si exprima dorinta.

Tinerii din spatele ei nu au fost incantati deloc de faptul ca erau nevoiti sa astepte, asa ca au inceput sa o imite pe adolescenta si chiar sa ii puna intrebari rautacioase.

Ce se intampla in momentul in care alte persoane din magazin aud conversatia dintre Elena si ceilalti copii, merita vazut. Una dintre clientele aflate la rand izbucneste in plans, iar un barbat chiar ii invita pe tineri sa plece cat mai repede din locatie. 

Intreaga situatie este pusa in scena de cei de la What Would You Do, sub forma unui experiment social, pentru a observa reactiile oamenilor.

Urmareste si tu experimentul:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!