"Avea iubită, dar ieșea în secret cu cealaltă!" Mărturisirile despre iubirea secretă a lui Ashley Cole

Avea iubită, dar ieșea în secret cu cealaltă! Mărturisirile despre iubirea secretă a lui Ashley Cole
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 August 2018
Data actualizare: 08 August 2018
Fostul fotbalist al lui Liverpool și al naționalei Angliei, Jermaine Pennant, a mărturist în noua sa carte despre iubirea secretă dintre Ashley Cole și Cheryl Cole.

Fostul star de la Arsenal, Jermanie Pennant a scris o autobiografie despre momentele în care Ashley Cole se întâlnea în secret cu Cheryl Cole.

De asemena, Jermaine Pennant a povestit cum a încercat să se ascundă Ashley Cole de iubita sa pentru a ieși cu Cheryl Cole. Această poveste se întâmpla în anul 2004, iar după campania dezastruoasă a Angliei de la Euro cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. 

Cartea lui Jermaine Pennant se numește "Comportament mintal - rău, adevăruri urâte și joc frumos" și va fi publcată mâine în librăriile din Anglia.

 
Într-un pasaj acesta a povestit: "Se vedeau în secret. El a ținut cheia în încuietoare, pentru ca nimeni să nu poată intra. Însă prietena lui mai avea o cheie și a încercat să intre. Știa că mai este cu cineva acolo și a început să sune pe toată lumea." 

 
Ashley si Cheryl s-au cunoscut in 2004, iar un an mai tarziu fotbalistul a cerut-o in casatorie la Dubai. Mariajul lor s-a destrămat în 2010, din cauza numeroaselor infidelități ale lui Ashley.

Cântăreața nu i-a cerut niciun ban fostului fundaș al naționalei Angliei, deși putea primi 4.5 milioane de lire sterline în urma vânzării bunurilor pe care aceștia le aveau in comun.


De-a lungul anilor, Cheryl Cole s-a măritat cu Jean-Bernard Fernandez-Versini, iar recent s-a despărțit de iubitul ei, Liam Payne cu care are și un copil, în vârstă de un an. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!