Băiețelul hărțuit de colegi a devenit vedetă pe terenul unui meci de rugby

Băiețelul hărțuit de colegi a devenit vedetă pe terenul unui meci de rugby
Citeste mai mult despre: bullying, Quaden Bayles, victima bullying,
Data: 24 Februarie 2020
Quaden, băiețelul de 9 ani hărțuit la școală de colegi pentru că suferă de nanism, a emoționat o lume întreagă și mulți au vrut să îi arate că sunt de partea lui și că nu merită ce i s-a întâmplat. 

După ce mai multe celebrități l-au încurajat pe conturile lor de socializare, băiețelul a fost invitat de căpitanul echipei Indigenous All Stars să conducă echipa în teren la meciul demonstrativ contra New Zealand Maoris.
 
„Suntem aici să te sprijinim, prietene”, a transmis căpitanul Latrell Mitchell, într-un mesaj video, în care era însoțit de întreaga echipă.
 
Momentul a făcut înconjurul lumii, pus pe conturile de socializare de jucătorii echipei de rugby, preluat de agenții și de presa internațională. 

Quaden a emoționat întreaga lume după ce mama sa a postat pe o rețea de socializare un clip în care băiatul care plânge în hohote după ce a fost hărțuit la școală pentru că suferă de nanism.
 
Pe filmare apare Quaden, care plânge în hohote și îi spune mamei sale că vrea să se spânzure: „Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, sunt vorbele terifiante ale copilului.
 
Mama copilului și-a justificat demersu și a afirmat că vrea să le arate tuturor prin ce trece băiețelul din cauza răutăților altor copii. Clipul video a fost vizionat de peste 14 milioane de ori și a emoționat o lume întreagă.
 


Vedeți un interviu special și emoționant cu Mimi, victimă a bullying-ului:




FOTO: GETTY/TWITTER




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO