Bill Gates împlinește 64 de ani. Cum își serbează ziua al doilea cel mai bogat om al planetei

Bill Gates împlinește 64 de ani. Cum își serbează ziua al doilea cel mai bogat om al planetei
Autor: Dan L. Brumar
Data: 28 Octombrie 2019
A strâns o avere de 105,8 miliarde de dolari, a plătit taxe de 10 miliarde, a donat alte 5 miliarde de dolari și crede că ar fi trebuit să ofere mai mult omenirii. Bill Gates face 64 de ani și e felicitat de oameni din întreaga lume.

Prietenii și apropiații lui Bill Gates vor avea de furcă de ziua magnatului, pentru că, nu-i așa, ce cadou poți să-i cumperi unui om care le are deja pe toate?

Fondatorul Microsoft împlinește pe 28 octombrie 64 de ani și nu plănuiește o petrecere „monstruoasă”, pe măsura averii sale. Miliardarul își va serba ziua în compania soției sale, Melinda, și a celor trei copii ai lor. Gatesl, care recent s-a declarat mai fericit decât la 25 de ani, tocmai a căzut pe locul doi în topul celor mai bogați oameni din lume.

Jeff Bezos s-a întors pe prima poziție, după câteva artificii pe Bursă cu acțiunile Amazon. Acum are o avere de 109,9 miliarde de dolari.

În anii trecuți, Bill Gates a fost felicitat la scară mondială de colaboratori sau oameni pe care i-a inspirat. De exemplu, în 2015, când Gates a împlinit 60 de ani, circa 5.000 de elevi de la o școală din Chennai, India, s-au strâns în curtea instituției ca să-i transmită un mesaj.

Îmbogățește-te! Ajută-i pe cei din jur!”, i-au transmis copiii unui dintre cei mai mari filantropi ai planetei.

Bill Gates și soția lui, Melinda, în Africa de Sud, unde au vizitat o comunitate de oameni sărmani. FOTO: Getty

Deși are tot ce și-ar putea dori, Bill Gates recunoaște că, cel mai adesea, primește cărți de ziua lui. Al doilea bogat al planetei este un cititor înrăit și adesea face recomandări de lectură pe blogul său personal.

Deși afacerile îi ocupă mare parte din timp, Bill Gates își face loc în agendă pentru gale caritabile și vizite neaștepate în unele dintre cele mai sărace colțuri ale lumii, unde pune umărul la dezvoltarea unor comunități grav afectate de sărăcie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Morgan Freeman, profil de celebritate

FULLSCREEN
Bill Gates împlinește 64 de ani. Cum își serbează ziua al doilea cel mai bogat om al planetei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO