Bill Gates va fi socru mic. Fiica sa cea mare, Jennifer, a anunțat că se mărită

Bill Gates va fi socru mic. Fiica sa cea mare, Jennifer, a anunțat că se mărită
Jennifer și tatăl ei, Bill Gates. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Bill Gates, Jennifer Gates, miliardar, nunta,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Ianuarie 2020
Data actualizare: 30 Ianuarie 2020
Va fi nuntă mare în familia lui Bill Gates, al treilea cel mai bogat al planetei. Fiica cea mare a miliardarului, Jennifer, a fost cerută în căsătorie. Cine e alesul ei.

În vârstă de 23 de ani, Jennifer Gates este primul copil al miliardarului Bill Gates care va ajunge în fața altarului. Fiica cea mare a magnatului a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, un jocheu egiptean pe nume Nayel Nassar.

„Nayel Nassar ești unic. M-ai înnebunit complet weekendul trecut, luându-mă prin surprindere într-un loc cu atâta însemătate, cu una dintre multele noastre pasiuni comune. Abia aștept să ne petrecem restul vieților învățând, crescând, râzând și iubind împreuă. Da, de un milion de ori. AHHH!!!”, a scris fiica lui Bill Gates pe Instagram.

Și Nassar a recaționat pe rețeaua socială, exprimându-și satisfacția pentru că iubita lui nu a ezitat.

„A spus da. Simt că sunt cel mai norocos și mai fericit om din lume în acest moment. Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată... și mai mult decât atât”, a scris logodnicul lui Jennifer Gates.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar) on


Jennifer Katherine Gates (23 de ani) este fiica cea mare a miliardarului Bill Gates și a soției lui, Melinda Gates. Fata este studentă la medicină și împărtășește aceeași pasiune cu iubitul ei, călăria.

Jennifer mai are o soră, Phoebe Adele (17 ani), și un frate, Rory John (20 de ani). În ciuda averii colosale a tatălui lor (peste 110 miliarde de dolari), cei trei copii ai lui Bill Gates nu vor moșteni grosul banilor. 

Miliardarul a declarat în repetate rânduri că va dona mare parte din avere săracilor, la fel ca alți bogați ai lumii. Copiii lui vor primi cel mult 10 milioane de dolari fiecare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Familia Regală este gata să îi primească înapoi pe prințul Harry și Meghan
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies