Blonda de la Drept, 15 ani mai tarziu: Reese Witherspoon surprinsa intr-o tinuta care ne duce cu gandul la simpatica Elle Woods 

Blonda de la Drept, 15 ani mai tarziu: Reese Witherspoon surprinsa intr-o tinuta care ne duce cu gandul la simpatica Elle Woods
Data: 16 Iulie 2016
Reese Witherspoon intr-o rochita roz, o palarie cocheta, ochelari de soare si pantofi chic cu toc imposibil. La ce va duce cu gandul aceasta imagine? :) Desigur la Elle Woods, avocata simpatica si in pas cu moda, pe care actrita a interpretat-o in Legally Blonde.

Doar ca aceasta nu este o secventa de film, ci din viata reala :) La 15 ani de la Blonda de la Drept, Reese a fost surprinsa intr-o tinuta in stilul pe care le purta personajul care a facut-o celebra.

In varsta de 40 de ani, Reese Witherspoon este mama a trei copii, actrita castigatoare de Oscar si femeie de afaceri. In 2015, actrita a creat brandul Draper James, care are si o platforma online, unde comercializeaza haine si incataminte pentru femei, obiecte de decor sau accesorii.

Desi in general este una dintre cele mai simpatizate actrite de la Hollywood, Reese Witherspoon a intrat in dizgratia publicului in 2013, dupa ce a avut un comportament nepotrivit la adresa unor politisti care il chestionau pe sotul sau pentru o avarie pe care o avea la masina. . "Voi nu stiti cine sunt eu? O sa aflati! Si o sa apareti in presa!, i-a amenintat Reese atunci pe politisti. Ulterior, Reese si-a cerut scuze pentru reactia sa, insa imaginea ei a avut grav de suferit.

Intre timp, lumea a uitat de acest incident, iar "Blonda de la Drept" se bucura in continuare de o mare popularitate.

FULLSCREEN
Blonda de la Drept, 15 ani mai tarziu: Reese Witherspoon surprinsa intr-o tinuta care ne duce cu gandul la simpatica Elle Woods :)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies