Ce pensie alimentară îi plătește Britney Spears fostului soț pentru cei doi copii ai lor

Ce pensie alimentară îi plătește Britney Spears fostului soț pentru cei doi copii ai lor
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Septembrie 2018
Britney Spears (36 de ani) bagă adânc mâna în buzunar pentru a contribui la bunăstarea celor doi copii ai ei. Cântăreața tocmai a fost de acord să plătească o pensie alimentară mai mare.

Britney Spears și Kevin Federline se înțeleg de minune la 12 ani de la divorț: el propune o sumă, ea acceptă de dragul copiilor pe care i-a pierdut. Solista a acceptat să plătească mai mult pentru pensia alimentară pe care o datorează conform legii, după ce până acum vărsa în conturile fostului soț nu mai puțin de 20.000 de dolari pe lună. Conform The Blast, cei doi au ajuns la un nou acord privind creșterea celor doi copii ai lor, care prevede un „bonus” de câteva mii de dolari din partea lui Britney.

Kevin Federline și Britney Spears, pe vremea când erau un cuplu

Cântăreața plătește pensie alimentară pentru cei doi băieți pe care îi are cu Kevin Federline (Jayden și Sean), după ce în 2008 a pierdut orice drept legal asupra lor. Spears a depus actele de divorț în noiembrie 2006, cerând în instanță custodia ambilor copii. A doua zi, Federline a depus și el o cerere de obținere a custodiei. Procesul de divorț a durat până în iulie 2007, pentru ca în octombrie, Federline să obțină în instanță dreptul de a locui împreună cu băieții lui în casa pe care el o ridicase pentru întreaga familie.

În 3 ianuarie 2008, Poliția a intervenit acasă la Britney după ce artista a refuzat să-i lase pe copii să se întoarcă la tatăl lor, încuindu-se într-o cameră împreună cu fiul ei cel mic, Jayden. Solista a fost luată cu targa de acasă și internată într-un spital din Los Angeles, după ce ar fi consumat substanțe interzise. În urma acestui scandal, Kevin Federline a câștigat în instanță custodia copiilor lor, cu program de vizitare pentru Britney Spears.

Deși are o nouă relație, Britney nu se ferește de băieții ei, Jayden (12 ani) și Sean (13 ani)


Kevin Federline (40 de ani) este un cunoscut rapper american, DJ, actor și model. Și-a început cariera ca dansator și a mărturisit că s-ar întoarce oricând la prima sa pasiunea dacă nu ar avea o vârstă atât de înaintată. În 2004 s-a căsătorit cu Britney Spears, relație care a durat mai puțin de trei ani.

Rapperul și-a refăcut viața cu Victoria Prince, o voleibalistă cu care s-a căsătorit în 2013. Împreună au doi copii. Însă, Federline mai are o fetiță și un băiat dintr-o relație mai veche (2001-2004) cu actrița Shar Jackson.

FULLSCREEN
Ce pensie alimentară îi plătește Britney Spears fostului soț pentru cei doi copii ai lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO