Cine este iubita lui Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul din ”Bohemian Rhapsody”

07 Ianuarie 2019, 14:44

Cine este iubita lui Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul din  Bohemian Rhapsody
Actorul Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul Freddie Mercury din ”Bohemian Rhapsody”, a venit la ceremonie alături de iubita sa.

Lucy Boynton a interpretat-o în filmul despre trupa Queen pe Mary Austin, cea despre care Freddie Mercury spunea că este ”iubirea vieții lui”. La petrecerea ce a urmat galei de acordare a premiilor Globurile de Aur, Rami Malek și Lucy Boynton au fost surprinși în ipostaze romantice. Cei doi s-au ținut de mână și s-au sărutat toată seara.

Citește și: Bohemian Rhapsody. Sora lui Freddie Mercury, reacție neașteptată față de Rami Malek

Lucy Boynton, care a mai putut fi admirată și în pelicula ”Crima din Orient Express”, a purtat, la acest eveniment, o rochie într-o nuanță metalică, cu decolteu și mâneci voluminoase, în timp ce Rami Maleka a optat pentru un frac negru, clasic, la care a asortat o cămașă albă și papion.

La primirea trofeului pentru cel mai bun actor într-un film dramă, Rami Malek a declarat: ”Sunt mai mult decât emoționat, inima stă să îmi spargă pieptul în acest moment”.

Adresându-se colegilor săi de distribuție, acesta a continuat: ”O să vin la voi într-un minut, o să mă arunc pe voi, oameni buni”.

De asemenea, Rami a mulțumit trupei Queen și regretatului solistul Freddie Mercury: ”Îi mulțumesc lui Freddie Mercury pentru că mi-a oferit bucuria vieții mele. Te iubesc, omule frumos! Asta s-a întâmplat pentru că ești minunat”.

Se pare că Rami Malek și Lucy Boynton sunt împreună de câteva luni, actorul mărturisindu-și sentimentele pentru actriță în timpul discursului de mulțumire la Palm Springs International Film Festival’s Film Awards Gala. Atunci, acesta ar fi spus, conform DigitalSpy: ”Îți mulțumesc, Lucy Boynton. Ai fost aliata mea, confidenta mea, ești iubirea mea. Te apreciez atât de mult”. 

Foto: GettyVezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO