Cine este iubita lui Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul din ”Bohemian Rhapsody”

Cine este iubita lui Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul din  Bohemian Rhapsody
Citeste mai mult despre: Rami Malek, Globurile de Aur 2019, iubita,
Data: 07 Ianuarie 2019
Actorul Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul Freddie Mercury din ”Bohemian Rhapsody”, a venit la ceremonie alături de iubita sa.

Lucy Boynton a interpretat-o în filmul despre trupa Queen pe Mary Austin, cea despre care Freddie Mercury spunea că este ”iubirea vieții lui”. La petrecerea ce a urmat galei de acordare a premiilor Globurile de Aur, Rami Malek și Lucy Boynton au fost surprinși în ipostaze romantice. Cei doi s-au ținut de mână și s-au sărutat toată seara.

Citește și: Bohemian Rhapsody. Sora lui Freddie Mercury, reacție neașteptată față de Rami Malek

Lucy Boynton, care a mai putut fi admirată și în pelicula ”Crima din Orient Express”, a purtat, la acest eveniment, o rochie într-o nuanță metalică, cu decolteu și mâneci voluminoase, în timp ce Rami Maleka a optat pentru un frac negru, clasic, la care a asortat o cămașă albă și papion.

La primirea trofeului pentru cel mai bun actor într-un film dramă, Rami Malek a declarat: ”Sunt mai mult decât emoționat, inima stă să îmi spargă pieptul în acest moment”.

Adresându-se colegilor săi de distribuție, acesta a continuat: ”O să vin la voi într-un minut, o să mă arunc pe voi, oameni buni”.

De asemenea, Rami a mulțumit trupei Queen și regretatului solistul Freddie Mercury: ”Îi mulțumesc lui Freddie Mercury pentru că mi-a oferit bucuria vieții mele. Te iubesc, omule frumos! Asta s-a întâmplat pentru că ești minunat”.

Se pare că Rami Malek și Lucy Boynton sunt împreună de câteva luni, actorul mărturisindu-și sentimentele pentru actriță în timpul discursului de mulțumire la Palm Springs International Film Festival’s Film Awards Gala. Atunci, acesta ar fi spus, conform DigitalSpy: ”Îți mulțumesc, Lucy Boynton. Ai fost aliata mea, confidenta mea, ești iubirea mea. Te apreciez atât de mult”. 

Foto: Getty
FULLSCREEN
Cine este iubita lui Rami Malek, câștigătorul Globului de Aur pentru rolul din ”Bohemian Rhapsody”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO