Coca-Cola HBC Romania este Ambasadorul Sustenabilitatii in cadrul Festivalului Ambasadelor „Open Your Culture” 2016 (P)

Coca-Cola HBC Romania este Ambasadorul Sustenabilitatii in cadrul Festivalului Ambasadelor Open Your Culture 2016 (P)
Citeste mai mult despre: Coca-Cola HBC Romania, Open Your Culture,
Data publicarii: 02 Septembrie 2016
Data actualizare: 02 Septembrie 2016
Recunoasterea a fost acordata proiectului Dupa Noi - cel mai complex si cel mai recent proiect de sustenabilitate al Coca-Cola HBC Romania, care va ingloba atat initiativele companiei, cat si proiectele comunitatilor.  

Dupa Noi reflecta filozofia Coca-Cola HBC Romania - aceea de a face tot ce este posibil pentru a lasa in urma o lume mai buna, prin protejarea mediului si a resurselor, prin promovarea valorilor, a traditiilor, a povestilor si a locurilor din Romania. Proiectul isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa adopte un stil de viaţa cat mai responsabil, pe care sa-l transmita şi generaţiilor viitoare.

Titlul de Ambasador al Sustenabilitatii vine in completarea celui de la inceputul anului 2016, cand Coca-Cola HBC Romania a fost desemnata cea mai responsabila companie din Romania, conform analizei Romania CSR Index 2015*. 

In perioada urmatoare, intre 29 august si 4 septembrie, Dupa Noi invita vizitatorii Festivalului intr-o calatorie spre mai bun si mai frumos, in incercarea de a descoperi cat de mult conteaza ceea ce lasam in urma noastra: 

- 29 august – 4 septembrie, Teatrul National Bucuresti – Vernisaj fotografii din tara Dornelor

- 31 august – 3 septembrie, Muzeul taranului Roman – Proiectii video ale filmului manifest 

- 2 septembrie – 4 septembrie, Romexpo – Activari dedicate participantilor

Mai multe despre proiectul Dupa Noi puteti afla accesand website-ul platformei si paginile sale de Facebook si Instagram.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies