Cum arată nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel

Cum arată nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel
Citeste mai mult despre: Alain Delon, nepoata,
Data: 29 Iunie 2019
Într-o zi, cineva i-a spus că, dacă Alain Delon ar fi fost femeie, ar fi arătat exact ca ea. 

Cel care făcea respectiva remarcă nu știa că asemănarea nu este pur întâmplătoare. În realitate, Alain Delon este bunicul lui Alyson Le Borges, de unde și moștenirea genetică de excepție.

Alyson Le Borges este fiica lui Anthony Delon, primul copil al actorului, cu dansatoarea celebrului cabaret Crazy Horse, din Paris, Marie-Hélène Le Borges. Alyson a fost crescută de mama sa în orășelul Neuilly sur Seine. Abia când a împlinit 11 ani, aceasta a avut ocazia să-și cunoască bunicul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lacréme Beauté (@lacremebeaute) on

Hotărâtă să-și croiască propriul drum în viață, Alyson a ales să urmeze actoria, dar nu a vrut să profite de celebrul nume de familie și l-a ales, în schimb, pe cel al mamei sale.

La vârsta de 14 ani, regizoarea Nadine Trintignant a distribuit-o în primul său rol, în filmul "L'île bleue". A continuat să meargă la audiții și a mai apărut într-un scurt metraj și în pelicula "La luer de l'espoir", a lui James Ewing.

A urmat prestigioasa școală de teatru din Paris, iar pentru a se întreține, obișnuia să lucreze 11 ore pe zi, fiind chelneriță la Piccolo Mondo, un restaurant italian din Neuilly, frecventat de fiii președintelui Nicolas Sarkozy.

În 2009, aceasta a pozat pentru publicația Vanity Fair Italia. De atunci, și-a continuat activitatea de model, apărând în reviste ori ca imagine a diferite branduri.

Foto. Getty, Instagram

FULLSCREEN
Cum arată nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO