Cum arată nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel

Cum arată nepoata lui Alain Delon. Superba Alyson Le Borges este fotomodel
Citeste mai mult despre: Alain Delon, nepoata,
Data: 13 Septembrie 2018
Într-o zi, cineva i-a spus că, dacă Alain Delon ar fi fost femeie, ar fi arătat exact ca ea. 

Cel care făcea respectiva remarcă nu știa că asemănarea nu este pur întâmplătoare. În realitate, Alain Delon este bunicul lui Alyson Le Borges, de unde și moștenirea genetică de excepție.

Foto: Getty, Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For glowing flawless skin, switch to a pure and organic skin regime. Stop applying the nasty chemicals that are in most creams, these are loaded with nasty toxins that irritate the skin, causing most breakouts, dryness and dull looking skin. not forgetting that 70% of what we put on our skin is absorbed into our bloodstream. So choose wisely, choose organic ???????????????? #lacremebeaute #organic #organicskincare #gogreen #behealthy #loveyourself #loveyourskin #nontoxicbeauty #health #fitness #glow #glowingskin #alysonleborges #ourinspiration #granddaughterofAlaindelon #losangeles #london #crueltyfreebeauty #love #life #bbloggers #greenbeautyblogger #naturalbeauty #natural #inspire #beauty #luxury #vegan ????????????????????????????

A post shared by Skincare Range/ Lacréme Beauté (@lacremebeaute) on

Alyson Le Borges este fiica lui Anthony Delon, primul copil al actorului, cu dansatoarea celebrului cabaret Crazy Horse, din Paris, Marie-Hélène Le Borges. Alyson a fost crescută de mama sa în orășelul Neuilly sur Seine. Abia când a împlinit 11 ani, aceasta a avut ocazia să-și cunoască bunicul.

Hotărâtă să-și croiască propriul drum în viață, Alyson a ales să urmeze actoria, dar nu a vrut să profite de celebrul nume de familie și l-a ales, în schimb, pe cel al mamei sale.

La vârsta de 14 ani, regizoarea Nadine Trintignant a distribuit-o în primul său rol, în filmul "L'île bleue". A continuat să meargă la audiții și a mai apărut într-un scurt metraj și în pelicula "La luer de l'espoir", a lui James Ewing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#alysonleborges for #purplemagazine shot by #michelcomte @comteneoclassic @purplefashionmagazine styled by @heidibivens

A post shared by Michel Comte (@michelcomtestudio) on

A urmat prestigioasa școală de teatru din paris, iar pentru a se întreține, obișnuia să lucreze 11 ore pe zi, fiind chelneriță la Piccolo Mondo, un restaurant italian din Neuilly, frecventat de fiii președintelui Nicolas Sarkozy.

În 2009, aceasta a pozat pentru publicația Vanity Fair Italia. De atunci, și-a continuat activitatea de model, apărând în reviste ori ca imagine a diferite branduri.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO