Cum se asigură Kevin Costner că soția sa, cu 19 ani mai tânără, nu-l înșală

Cum se asigură Kevin Costner că soția sa, cu 19 ani mai tânără, nu-l înșală
Citeste mai mult despre: Kevin Costner, sotia lui,
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
Actorul de 64 de ani este căsătorit cu Christine Baumgartner, de 45 de ani.

Actorul din Bodyguard (64 de ani) este căsătorit cu fostul model Christine Baumgartner (45 de ani) și împreună au trei copii. 

Citește și: Relațiile care frizează absurdul. Acești bărbați celebri și-au luat soții atât de tinere încât le puteau fi fiice

Kevin Costner spune că îi place să aibă grijă de el astfel încât ”superba sa soție” să nu fie tentată să îl înșele cu alți bărbați.

Cei doi au împreună doi fii și o fiică, iar Costner spune: ”Îmi place să rămân relevant pentru că am trei copii cu care mă joc. Încerc tot timpul să am grijă de mine. Am o soție superbă și nu vreau să se uite după alți bărbați”.

”Îmi doresc să fiu cineva pentru ea. Nu vreau să-mi pierd interesul pentru viață”, a adăugat Kevin Costner.

Actorul și fostul model Christine, care acum este designer de genți, s-au cunoscut cu zece ani înainte să facă schimb de numere de telefon. Aceștia au stat doi ani împreună înainte să se despartă, pentru scurt timp, în 2002. Costner a mărturisit mai târziu că lucrurile se complicaseră, pentru că el nu-și mai dorea și alți copii.

”Ea mi-a spus: O să te aștept, dar nu pentru mult timp. Când o să-ți vină mintea la cap, întoarce-te la mine. Așa că m-am întors”, a declarat Kevin Costner pentru Parade. 

Cei doi s-au căsătorit în 2004 și de atunci au făcut trei copii: Cayden (12 ani), Hayes (10 ani) și Grace (9 ani). Kevin Costner spune că secretul unui mariaj fericit este simplu: ”Probabil abilitatea de a spune că-ți pare rău”.

Foto: Getty

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în VLAD
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies