Cum și-a spulberat Nicolas Cage averea de 110 milioane de dolari și a ajuns să fie confundat cu un om al străzii

Cum și-a spulberat Nicolas Cage averea de 110 milioane de dolari și a ajuns să fie confundat cu un om al străzii
Citeste mai mult despre: Nicolas Cage, avere,
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 23 Aprilie 2022
La un moment dat, Nicolas Cage era unul dintre cele mai bine plătite staruri de la Hollywood, încasând pentru un singur film în jur de 15 milioane de dolari.

Acum câteva zile, actorul de 57 de ani a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas pentru că s-a luat la ceartă cu angajații localului. Mai mult, acesta a fost confundat cu un ”om al străzii”.

Cândva unul dintre cele mai apreciate vedete la Hollywood, Nicolas Cage și-a risipit averea estimată la 110 milioane de dolari pe tot felul de cumpărături fanteziste, începând cu o caracatiță de 150.000 de dolari până la craniul unui dinozaur de 300.000 de dolari. 

Actorul, care a fost căsătorit de cinci ori, este de fapt falit de mai bine de 10 ani. Acesta dă vina pe contabilii săi, care l-au împins pe calea ”dezastrului financiar”.

Iată, mai jos, unele dintre cele mai excentrice achiziții pe care le-a făcut Nicolas Cage de-a lungul timpului. 

Anul acesta, Nicolas s-a căsătorit pentru a cincea oară. Acesta i-a cumpărat miresei, Riko Shibata, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, un inel de logodnă cu diamant negru. 

Acesta s-a mai căsătorit de patru ori înainte de Riko - inclusiv cu Erika Koike, în martie 2019, mariaj care s-a sfârșit după doar patru zile. Inițial, Nicolas a încercat să anuleze căsătoria, pretinzând că era ”prea beat” pentru a își spune jurămintele.

Înainte de ea, actorul a fost căsătorit cu Patricia Arquette - din 1995 până în 2001.

Pentru trei luni, Cage s-a bucurat de mariajul cu fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley. 

Nicolas a mai fost căsătorit cu Alice Kim, care este mama celui mai mic fiul al său, Kal-El (15 ani). 

Unul dintre hobby-urile actorului, în afară de căsătorie, sunt animalele exotice. Acesta și-a cumpărat două cobre veninoase și o caracatiță cu doar... 276.000 de dolari. Doar caracatița a costat 150.000 de dolari, iar Cage a declarat pentru LA Times că prietenul său cu opt tentacule este ”odihnitor”. Acesta a mers mai departe și a susținut că animalul l-a învățat să fie un actor mai bun.

De asemenea, a devenit obsedat să găsească Sfântul Graal, atât de obsedat încât a cumpărat două castele în Europa, pentru suma de 8 milioane de dolari. Desigur, a mai cheltuit alte câteva milioane pentru a recondiționa și renova castelele. 

Primul este un castel bavarian din secolul 11, din Etzelwang, Germania, iar al doilea este situat în Bath. 

Întrebat dacă a găsit Sfântul Graal, Cage a răspuns, simplu, pentru The New York Times: ”Ce este Graal dacă nu însuși Pământul?”.

În 2007, în speranța că într-o zi va scrie un roman horror, Nicolas a cumpărat, cu 3,45 milioane de dolari, LaLaurie Mansion din New Orleans, despre care se spune că este una dintre cele mai bântuite case din lume. Vila a aparținut cândva criminalei în serie Madame Delphine LaLaurie - a cărei poveste a fost spusă în serialul ”American Horror Story”. 

Actorul a pierdut casa în anul 2009, pentru că datora Fiscului 10 milioane de dolari.

Una dintre cele mai excentrice achiziții ale actorului a fost craniul unui dinozaur, vechi de 67 de milioane de ani, care a costat 300.000 de dolari. Se spune că Nicolas l-a învins pe Leonardo DiCaprio la licitație, dar mai târziu a aflat că fosila fusese furată din Mongolia și a trebuit să o returneze. 

Nicolas Cage și-a cumpărat și locul de veci. Acesta se află situat într-un cimitir din New Orleans, sub o piramidă de aproape 3 metri înălțime, pe care scrie, în limba latină: ”Omni Ab Uno”.

La un moment dat, Nicolas deținea 15 proprietăți, printre care o casă de 25 milioane de dolari în Newport Beach, California, una de 15,7 milioane de dolari în Rhode Island și una de 8,5 milioane de dolari în Las Vegas. 

De asemenea, deținea două insule private în Bahamas și o colecție extinsă de vehicule, printre care 50 de mașini rare, 30 de motociclete și patru iahturi uriașe. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Tradiții ciudate de Paște!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies