Daragiu face Trending Review pe protvplus.ro

Citeste mai mult despre: alex daragiu, Trending Review,
Data: 01 Noiembrie 2019
Ce au în comun Culiță Sterp, un aventurier care pupă un șarpe cobra pe cap și cea mai bântuită pădure din lume? Toate sunt în trending săptămâna aceasta, iar Daragiu le comentează în stilul propriu în noua serie online ”Trending Review”.

În fiecare vineri, Daragiu face, exclusiv pe protvplus.ro, ”Trending Review”, o trecere în revistă a celor mai hot videoclipuri pe YouTube. 

Citește și: Dincolo de culori: Alex Daragiu, omul din spatele brandului Alpaca

Săptămâna aceasta, Daragiu începe în forță, pe YouTube fiind ”capete de afiș” cântărețul de manele Culiță Sterp, un aventurier care vrea să strângă like-uri sfidând natura sau un ilustru necunoscut care și-a achiziționat un automobil și a simțit nevoia să facă un video pe acest subiect.

Cine este Daragiu?

Daragiu, aka Alpaca sau ”omul care gândește în culori”, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, având peste 300.000 de abonați, 405 videoclipuri, cu 35.000.000 vizualizari și o medie lunară de 1,5 milioane.

Daragiu este unul dintre protagoniștii serialului original protvplus.ro „Viața bate vlogul”. Printre cele mai de succes materiale ale sale se numără Parodiile animate, serie din care face parte “Clasa de YouTuberi”, un mini-serial de 11 episoade, dintre care 10 au intrat la mai puțin de 24 de ore din momentul lansării în YouTube Trending. 

Recent, Alex a lansat o nouă serie, “Jurnalul lui Daragiu”, un mix între parodiile animate și vloggingul classic, a cărui premiera a avut loc în emisiunea “La Măruță”.

Urmăriți, mai sus, primul episod al seriei marca protvplus.ro ”Trending Review”. 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies