De râsu’ – plânsu’. Johnny Depp își acuză fosta nevastă că și-a făcut nevoile în patul conjugal

De râsu rsquo; ndash; plânsu rsquo;. Johnny Depp își acuză fosta nevastă că și-a făcut nevoile în patul conjugal
Citeste mai mult despre: Johnny Depp divort, Amber Heard, Johnny Depp,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 August 2018
Mariajul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a sfârșit în ianuarie 2017 cu un scandal monstru, presărat cu acuze și violențe. Însă, de la ce a pornit totul s-a aflat abia acum.

Actrița Amber Heard (32 de ani) a depus cererea de divorț în mai 2016, la doar o lună de la un eveniment cu totul nefericit: ziua ei de naștere. Johnny Depp a acuzat-o că și-a făcut nevoile în patul lor, drept pedeapsă că întârziase două ore la aniversarea ei de 30 de ani, scrie Mirror. Amber s-a apărat, spunând că excrementele nu-i aparțin, ci sunt ale câinelui lor, Boo. Depp nu a crezut o iotă din cele spuse de soția lui și a părăsit apartamentul din Los Angeles.

Un reprezentant al actriței a declarat publicației britanice că nu a fost vorba de nicio răutate din partea lui Amber, nici măcar o glumă nesărată. „Boo are probleme intestinale serioase. Nu a fost o glumă, nici ceva făcut în batjocură. A fost un lucru nevinovat, așa fac animalele de companie. Nu mai avem nimic de spus. Doamna Heard își vede de treaba ei și nu mai vrem să ne pronunțăm pe acest nonsens”, a declarat acesta.

 Amber Heard, la o plimbare prin New York cu Boo

Dar, o lună mai târziu, cei doi s-au certat din nou, pe același subiect. Scandalul a fost atât de mare încât Johnny a fost a acuzat că a aruncat cu telefonul mobil în ea, lovind-o în față. Doi polițiști care au fost chemați la domiciliul lor au mărturisit că Amber nu avea nicio urmă pe față. Cert este că Amber a reușit să obțină un ordin de restricție temporar în ceea ce-l privește pe soțul ei de atunci, pentru comportament paranoic și acuzații iraționale aduse fără nicio justificare.

Câteva zile mai târziu, Amber Heard a cerut divorțul, care s-a pronunțat definitiv în ianuarie 2017. În cererea de divorț, Amber a solicitat 50.000 de dolari pe lună de la actor, însă o lună mai târziu depunea cerere de renunțare la compensațiile financiare. Totuși, după divorț, Amber a obținut „custodia” celor doi câini ai lor, Pistol și Boo.

În aprilie 2016, Amber a fost chemată în instanță în Australia, după ce i-a introdus pe Pistol și Boo ilegal în această țară

Depp are probleme financiare

Johhny Depp (55 de ani) are mari probleme financiare, presa de peste Ocean scriind că actorul a început să-și vândă din proprietăți. Averea sa, estimată cândva la 400 de milioane de dolari, s-a risipit pe excentricități dintre cele mai bizare. Johnny Depp cheltuiește 30.000 de dolari pe lună doar pentru a-și cumpăra vinuri, 400.000 de dolari pe lună pentru zborurile cu aeronave private și 150.000 de dolari pe salariile bodyguarzilor care îi păzesc spatele. A scos din buzunar 75 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra 14 proprietăți, printre care se numără și un castel în Franța și un iaht luxos, în valoare de 18 milioane de dolari.

FULLSCREEN
De râsu’ – plânsu’ Johnny Depp își acuză fosta nevastă că și-a făcut nevoile în patul conjugal
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO