Decizia familiei lui Jane Marczewski după moartea concurentei de la America’s Got Talent

Decizia familiei lui Jane Marczewski după moartea concurentei de la America rsquo;s Got Talent
Jane „Nightbirde” Marczewski a încetat din viață la 19 februarie. FOTO: AGT/YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022
Jane Marczewski de la America’s Got Talent a lansat un apel public pentru colectarea de fonduri, necesare luptei sale cu boala. Peste 10.500 de oameni au ajutat-o să-și plătească tratamentele. Donațiile au ajuns la 700.000 de dolari și suma este în creștere, chiar dacă tânăra a încetat din viață.

Mobilizare generală, peste Ocean, pentru Jane Marczewski care, în vara anului 2021, își anunța fanii că are nevoie de ajutor financiar pentru a lupta cu boala. Atunci, ea a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a-și putea plăti tratamentele costisitoare, care nu erau acoperite de asigurarea sa de sănătate.

Spera să strângă 30.000 de dolari, însă suma colectată a ajuns la 700.000 de dolari. Cel mai generos donator, care a vrut să rămână anonim, i-a trimis în platforma GoFunMe.com nu mai puțin de 50.000 de dolari.

Însă Jane Marczewski a fost răpusă de cancer la 19 februarie 2022, iar o mare parte a fondurilor strânse nu a mai putut fi cheltuită. Admiratorii ei continuă să doneze sume impresionante de bani.

Citește șiVIDEO Jane Marczewski de la America’s Got Talent a lăsat un mesaj de adio pentru cei care au cunoscut-o

Familia concurentei de la America’s Got Talent a decis să creeze o fundație prin care să folosească fondurile colectate pentru a ajuta pacienții diagnosticați cu cancer să-și achite tratamentele.

Veniturile din acest fond vor fi folosite pentru a onora memoria lui Jane, permițând visului și inspirației ei să influențeze milioane de de oameni”, se arată pe site-ul campaniei. Aici s-au strâns deja peste 28.000 de dolari, însă mai sunt mulți bani strânși în cadrul colectei demarate de Jane însăși.

Jane Marczewski, cunoscută ca artist sub numele Nightbirde, a primit Golden Buzz la America’s Got Talent în 2021. În ciuda acestui fapt, ea a fost nevoită să se retragă din concurs ca urmare a agravării stării de sănătate.

Membrii juriului emisiunii, în frunte cu Simon Cowell, au transmis condoleanțe familiei.

Fotografii: AGT/YouTube/@nightbirde

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!