Donatella e ultra cunoscuta, insa putini o stiu pe fiica ei. Cum arata tanara de 29 de ani

Donatella e ultra cunoscuta, insa putini o stiu pe fiica ei. Cum arata tanara de 29 de ani
Citeste mai mult despre: Donatella Versace, cum arata, fiica,
Data publicarii: 01 Ianuarie 2016
Data actualizare: 01 Ianuarie 2016
La 29 de ani, Allegra e mostenitoarea imperiului Versace, dupa ce Gianni i-a lasat in testament 50 la suta din actiunile companiei. Daca pana de curand tanara a preferat sa stea departe de lumea mondena, in ultima perioada este vazuta tot mai des la bratul mamei sale la marile evenimente de fashion.

Allegra Versace, fiica Donatellei cu fostul fotomodel american Paul Beck, este o prezenta din ce in ce mai vizibila in lumea modei. Tanara, care e membru al Consiliului Director de la Gianni Versace S.p.A, nu lipseste de la niciun Fashion Week. Allegra este cel mai adesea vazuta in compania celebrei sale mame.

Donatella a incercat sa o tina pe Allegra cat mai departe de gura presei si de lumea mondena, mai ales ca in trecut a avut grave probleme cu anorexia.

"Pentru mine acea perioada din viata mea este ca si absenta, eram pierduta in gandurile altora si nu ma conectam deloc la realitate. Inainte de toate, voiam un singur lucru - sa fiu un nimeni, sa nu fiu recunoscuta, sa nu fiu vanata", a marturisit tanara.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies