Eddie Murphy își pregătește întoarcerea în stand-up comedy. Suma uriașă pe care o vrea

Eddie Murphy își pregătește întoarcerea în stand-up comedy. Suma uriașă pe care o vrea
Eddie Murphy se întoarce în stand-up comedy. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Iulie 2019
Data actualizare: 15 Ianuarie 2020
Unul dintre cei mai buni actori de comedie ai anilor ’80, Eddie Murphy, se pregătește să se întoarcă în show-urile de stand-up.

Starul american din seria Polițistul din Beverly Hills negociază contractul vieții lui cu Netflix. Eddie Murphy vrea să se întoarcă în stand-up comedy și a cerut nu mai puțin de 70 de milioane de dolari, spun surse citate de TMZ.

Deocamdată nu se știe câte episoade ar trebui să aibă show-ul de stand-up comedy pe care îl pregătesc Murphy și partenerii săi, însă pentru acești bani ar face bine să pună în scenă un spectacol pe cinste.

Eddie Murphy a fost convins să se întoarcă la stand-up comedy de actorul de comedie Don Rickles. Acesta i-ar fi dat prețiosul sfat chiar cu câteva zile înainte de a muri.

Citește și: Eddie Murphy este tată pentru a zecea oară. Iubita lui a născut un băiețel

Comediantul i-a făcut aceste dezvăluiri lui Jerry Seinfeld, într-un episod din serialul său de pe Instagram intitulat Comedians in Cars getting Coffee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerry Seinfeld (@jerryseinfeld) on

Eddie Murphy, în topuri în anii ‘80

Eddie Murphy a fost printre cei mai apreciați reprezentanți ai genului stand-up comedy în anii ’80. Într-un clasament al celor mai buni actori de comedie ai vremii, Murphy a figurat pe locul trei, după Rodney Dangerfield și Robin Williams (locul 1).

Eddie Murphy, pe vremea când făcea stand-up comedy. FOTO: Getty Images

Show-urile lui Delirious (1983) și Raw (1987) l-au făcut celebru la Hollywood și foarte căutat pentru roluri în filme.

A renunțat repede la stand-up comedy, dintr-un motiv cât se poate de ciudat, pe care l-a dezvăluit în 2016 publicației Hollywood Reporter.

„Motivul pentru care a încetat să mai fie distractiv a fost acela că mi-a fost mai greu să scriu – iar asta era înainte să apară internetul – era greu să scriu chestii noi. Devenise o nebunie”, a spus actorul.

Vezi și: Cine este Kevin Hart, cel mai apreciat comediant al momentului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies