Fiul lui Ion Țiriac a absolvit facultatea. Miliardarul a fost la festivitate (FOTO)

Fiul lui Ion Țiriac a absolvit facultatea. Miliardarul a fost la festivitate (FOTO)
Autor: Dan Brumar
Data: 16 Iunie 2019
Fiul cel mic al lui Ion Țiriac, Karim, a absolvit Facultatea de Științe Politice la Universitatea din Chicago. Miliardarul a zburat până în SUA ca să-l felicite.

Karim Țiriac este fiul lui Ion Țiriac din relația de zece ani pe care magnatul a avut-o în anii ’90 cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a terminat facultatea la Chicago, la una dintre cele mai prestigioase universități de peste Ocean și din lume.

Miliardarul nu a lipsit de la festivitatea de absolvire și s-a fotografiat alături de fiul lui și de mama acestuia, Sophie Ayad.

„Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. E o fire independentă și un adevărat luptător. Fără nicio îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, spunea Sophie Ayad într-un interviu acordat PROTV.RO în cursul anului trecut.

La evenimentul de sfârșit de an universitar a fost și sora lui Karim, Ioana, și ea studentă la Facultatea de Jurnalism a Universității din Miami.

Ioana Țiriac s-a stabilit la Miami în vara anului trecut, împreună cu mama ei. Fiica mai mică a cuplului Ayad-Țiriac a absolvit Școala Americană de la București și și-a dorit să-și continue studiile în Statele Unite ale Americii. Mama ei spune că și-a ales bine viitoarea meserie, fiindcă „are talent la scris, e altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială”.

Ion Țiriac mai are un fiu și doi nepoți

Miliardarul român mai are un fiu, Ion Ion, din relația cu modelul Mikette von Issenberg. Cel mai bogat român a devenit și mai înstărit în 2008, când s-a născut primul său nepot, Alexandru. În 2009, Ion Țiriac Jr și Ileana Lazariuc au devenit din nou părinți (Nicholas), făcându-l pe miliardar bunic pentru a doua oară.

FULLSCREEN
Fiul lui Ion Țiriac a absolvit facultatea. Miliardarul a fost la festivitate (FOTO)
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO