FOTO Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale

FOTO Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Septembrie 2020
Data actualizare: 18 Iulie 2021
Fotografii rare, realizate la scurt timp după decesul megastarului, au fost făcute publice de poliția din Los Angeles.

Michael Jackson și-a petrecut ultimele ore din existența sa în „stilul de viață sordid al unui dependent de droguri”. Expresia aparține scriitorilor Math Richard și Mark Langhorne, care au publicat un volum impresionant legat de ultimele 83 de minute din viața megastarului.

Cei doi descriu în cartea lor cum arăta dormitorul lui Michael la scurt timp după ce artistul a fost descoperit, în stare de inconștiență, de doctorul Conrad Murray: încăpere răvășită, cu nenumărate flacoane cu medicamente puternice, seringi, rezervoare cu oxigen și tricouri pline de sânge.

O parte dintre aceste fotografii au fost prezentate în 2011, în timpul procesului lui Conrad Murray. Fostul medic personal al megastarului a fost condamnat pentru uciderea involuntară a lui Michael Jackson. În instanță, acesta a declarat că Michael era dependent de medicamente și că și-a provocat singur moartea.

Conform acestuia, megastarul considera Propofolul, care l-a și ucis, „laptele lui” și îl implora pe Murray să i-l administreze pentru a putea dormi. 

Citește și: Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Citește și: Michael Jackson, 10 ani de la moarte. Aproape 40% dintre americani au o părere proastă despre megastar

Dormitorul megastarului din reședința sa din Holmby Hills (Los Angeles) oferea un peisaj sinistru. Mesele erau pline cu materiale farmaceutice și flacoane cu medicamente, seringi, mănuși de plastic, crème și pungi cu ser fiziologic. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos mai multe poze din dormitorul lui Michael Jackson!

Pe patul din dormitor, paramedicii chemați de urgență au găsit o păpușă din porțelan. 

Michael Jackson a fost declarat decedat pe 25 iunie 2009, la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Los Angeles. Din momentul în care medicul Conrad Murray susține că l-a găsit pe megastar și până la declararea morții sale au trecut 83 de minute

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies