Gerard Butler, la 13 ani de la 300 – Eroii din Termopile. Cum arată în prezent abdomenul lui FOTO PAPARAZZI

Gerard Butler, la 13 ani de la 300 ndash; Eroii din Termopile. Cum arată în prezent abdomenul lui FOTO PAPARAZZI
Citeste mai mult despre: Gerard Butler, abdomen, Eroii din Termopile,
Autor: Redactia
Data: 10 Septembrie 2019
A devenit idolul femeilor după ce a apărut la bustul gol în 300 – Eroii de la Termopile. Abdomenul lui ireal ajunsese motiv de invidie, dar și de glume printre bărbați. Doar Peter Andre ce îl mai egala la capitolul six pack :) Fară îndoială, Gerard Butler a fost unul dintre sex simbolurile Hollywood-ului în urmă cu peste 15 ani.

Dar au trecut 13 ani de la filmul care a creat atâta vâlvă în cinematografe, iar Gerard Bulter a trecut, si el, prin numeroase schimbări. În viață sentimentală, în carieră și în… siluetă.

Citește și

Nu-i ușor să menții un asemenea fizic. Oricum, nu e niciun secret faptul că trupurile sculptate ale eroilor de la Termopile au fost un pic (mai mult) editate și… îmbunătățite în programe de specialitate :)

Astfel, Gerard Butler a trecut, în ultimii ani, printr-o mulțime de fluctuații de greutate. La un moment dat, părea că a pierdut lupta cu kilogramele.

Însă, în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi actorul pare că e pe drumul cel bun. Bulter, în vârstă de 49 de ani, a slăbit din nou și pare că merge și la sală. Acesta a fost fotografiat după o sesiune de surfing în Malibu. FULLSCREEN
Gerard Butler, la 13 ani de la 300 – Eroii din Termopile. Cum arată în prezent abdomenul lui FOTO PAPARAZZI
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies