"Happy Hour" se întâlneşte cu celebrele siameze ale anilor ’80, Lina şi Gherghina

Happy Hour se întâlneşte cu celebrele siameze ale anilor ’80, Lina şi Gherghina
Citeste mai mult despre: siameze, Happy Hour, Happylica,
Data publicarii: 02 Iunie 2009
Data actualizare: 02 Iunie 2009
Povestea siamezelor Lina şi Gherghina Boaru, despărţite într-o clinică din Elveţia în anii ’80, a uimit o lume întreagă.

După ce la 18 ani şi-au jurat că nu se vor despărţi niciodată, femeile şi-au ales drumuri diferite în viaţă, au ajuns să trăiască la mii de kilometri distanţă şi nu s-au mai văzut de ani întregi. Vineri, 5 iunie, ”Happy Hour” reînvie povestea surorilor şi stă de vorbă cu cele două femei pentru a afla pe unde le-a purtat viaţa, cum pot sta despărţite atâta timp, dar şi ce s-a întâmplat cu legătura lor.  

Echipa ”Happy Hour” a mers acasă la mama fetelor, la Botoşani, dar şi în Oltenia, unde trăieşte în prezent Gherghina. Surorile sunt acum complet schimbate. Triste şi sărace, ele locuiesc la mii de kilometri depărtare una de cealaltă şi au lăsat în urmă o mamă care nu se poate obişnui cu înstrăinarea lor. De pe Happylica, Cătălin Măruţă va asculta vineri seară la ”Happy Hour” povestea fiecăreia: una munceşte în străinătate, în Spania, în timp ce alta trudeşte într-un sat uitat de lume din Oltenia.

Mama celor două femei a acceptat şi ea să vină la ”Happy Hour” şi să vorbească despre modul în care destinul a luat o altă întorsătură şi le-a aruncat pe fiicele sale în colţuri de lume diferite. Femeia îşi aminteşte că ceea ce trebuia să fie cea de-a patra sa naştere s-a tranformat într-o poveste care a făcut înconjurul lumii! Pe 29 iulie 1982 Elena Boaru, femeia simplă din Botoşani, a născut siameze, lipite în dreptul inimii, de la stern la ombilic. În Romania anilor \'80 nu se putea face nimic pentru ele, iar mama lor se temea că fetele vor ajunge la un circ şi le va vedea arătate cu degetul, umilite, batjocorite. La şase luni de la naştere însă, siamezele Lina şi Gherghina au avut parte de şansa vieţii lor: minunea s-a întâmplat în Laussane, Elveţia, unde o echipă de 28 de medici s-a chinuit timp de zece ore pentru a le separa pe fete, iar în februarie 1983 Lina şi Gherghina se năşteau din nou.

Cazul lor a fost cel de-al treilea din lume ca gravitate, cu o operaţie de separare care a reuşit complet. Ce s-a întâmplat cu Lina şi Gherghina, ce s-a ales de planurile lor şi de ce s-au îndepărtat, telespectatorii Pro Tv vor afla vineri, la 17.45, într-o ediţie specială a emisiunii ”Happy Hour”.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies