IAA Romania anunta a patra editie a conferintei Ziua Publicitatii

IAA Romania anunta a patra editie a conferintei Ziua Publicitatii
Data publicarii: 07 Martie 2018
Data actualizare: 07 Martie 2018
  Esti la inceput de drum si ai intrebari sau curiozitati despre marketing, comunicare sau tehnologie, la care ti-ar placea sa-ti raspunda profesionisti cu foarte multa experienta in domeniu? 
Atunci vino marti, 17 aprilie, la cea de-a patra editie a conferintei Ziua Publicitatii, care va avea loc la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, etaj 21, incepand cu ora 14:00.
 
 
Poti participa la trei paneluri interesante de discutie, care te vor ajuta sa intelegi care este viitorul industriei:

 
1. Predictii despre viitor: cum vor reusi brandurile sa atraga consumatorii peste 5-10 ani?
2. Cum vor arata specialistii viitorului in marcom? Ce trebuie sa stie si cum trebuie sa actioneze?
3. Role models. Cum sa ai impact din Romania la nivel global?
 
Vom avea alaturi de noi atat specialisti din publicitate, cat si din industrii adiacente, care contribuie tot mai mult la evolutia bransei, printre care se numara Adrian Batista (PRO TV In House Production Creative Director), Bogdan Nitu (fondator Webstyler), Laura Nedelschi (Creative Director Kubis Interactive), Constantin Vica (lector universitar doctor in filosofia si etica noilor tehnologii), Dragos Stanca (fondator ICEEfest si managing partner ThinkDigital).
 
Ne dorim un viitor in care Romania sa se afirme si sa fie recunoscuta ca un adevarat Global Creative Hub, iar intreaga activitate a IAA Romania se orienteaza in jurul acestei viziuni. Suntem in an aniversar – 25 de ani de la infiintarea IAA Romania - ani dinamici, in care marcom-ul romanesc s-a maturizat, a dovedit ca are atat echilibru pentru a depasi crize semnificative, cat si forta creativa apreciata la nivel global. Este momentul perfect pentru a incuraja ecosistemul marcom-ului romanesc sa accelereze adoptia inovatiei, sa imbratiseze dezvoltarea viitoarelor talente si sa indrazneasca, sa aiba curajul de a ataca piete noi. Astfel, Ziua Publicitatii si Gala Premiilor de Excelenta IAA vor alimenta cu inspiratie si curaj oamenii industriei, vor pune in valoare modele puternice recunoscute deja la nivel international si vor provoca marcom-ul romanesc sa intre cu bateriile incarcate in etapa “Romania = Global Creative Hub.”, declara Maria Predoiu, presedinte IAA Romania.

In cadrul acestei conferinte vei putea afla concluziile studiului lansat de curand de IAA Romania, care are scopul de a gasi solutiile sau ideile optime pentru a evolua in functie de nevoile si cerintele industriei.

Puteti completa si participa la discutii accesand linkul: www.babele.co/#!/pro/iaa Ziua Publicitatii va avea loc pe 17 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, etaj 21, incepand cu ora 14:00, iar accesul este liber. Pentru participarea la conferinta locurile sunt limitate, va rugam sa trimiteti un email de inscriere la adresa: [email protected].
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies