In weekend, cele mai tari filme se vad la ProTV: "Barbati in negru 3" - Duminica, de la 20:30

In weekend, cele mai tari filme se vad la ProTV:  Barbati in negru 3  - Duminica, de la 20:30
Citeste mai mult despre: ProTV, filme,
Data: 20 August 2016
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV! 

Sambata: Ingeri si demoni cu Tom Hanks, Ayelet Zurer si Ewan McGregor

Specialistul in simbologie Robert Langdon trebuie sa dejoace de aceasta data planurile unei secte, Illuminati, al carei scop este nici mai mult nici mai putin aruncarea in aer a intregului Vatican. Si nu oricand, ci in timpul conclavului care ar trebui sa-l aleaga pe urmatorul papa. Ajutat de frumoasa cercetatoare Vittoria Vetra, Langdon are la dispozitie doar 24 de ore pentru a salva Roma de la distrugere.


Duminica: Barbati in negru 3 cu  Will Smith, Tommy Lee Jones si Josh Brolin

In Barbati in negru 3, agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) revin… in timp. J a vazut o multime de lucruri inexplicabile in cei 15 ani petrecuti impreuna cu oamenii in negru, dar nimic, nici macar extraterestrii, nu l-au lasat mai perplex decat partenerul lui teribil de sucit si morocanos. Dar atunci cand viata lui K si soarta planetei sunt puse la grea incercare, Agentul J va trebui sa se intoarca in timp pentru a indrepta lucrurile. J descopera ca in univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata – secrete care se vor dezvalui treptat pe masura ce J actioneaza in echipa cu tanarul agent K (Josh Brolin) pentru a-si salva partenerul, agentia si viitorul omenirii.

FULLSCREEN
In weekend, cele mai tari filme se vad la ProTV: Ingeri si demoni - Sambata si Barbati in negru 3 - Duminica, de la 20:30
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO