Ipostaza in care fanii lui Dwayne "The Rock" Johnson n-au prea avut ocazia sa-l vada pe star. Cum s-a lasat pozat

Ipostaza in care fanii lui Dwayne The Rock Johnson n-au prea avut ocazia sa-l vada pe star. Cum s-a lasat pozat
Data publicarii: 07 Septembrie 2016
Data actualizare: 07 Septembrie 2016
In filme bate tot ce prinde, dar in viata de zi cu zi, Dwayne este un familist convins si un tata iubitor. In urma cu putin timp, el s-a lasat pozat intr-o ipostaza in care fanii rar au ocazia sa-l vada.

Cine s-ar fi gandit ca durul "The Rock" se pricepe la bebelusi? Ei bine, starul nu se da in laturi cand vine vorba de ingrijirea fiicei lui de un an, iar una din cele mai recente imagini publicate pe Instagram sta drept dovada a acestui lucru.

Actorul a publicat o imagine pe pagina de Instagram in care apare alaturi de micuta sa. Dwayne le-a povestit fanilor ca a incercat sa aiba o discutie despre munca cu fiica sa, dar a primit si un raspuns de la Jasmine. In descrierea pozei a povestit ce s-a intamplat si un lucru este sigur: si-a amuzat fanii si a castigat aproape 1 000 000 de like-uri.
 


Jasmine este fiica lui Dwayne Johnson si a partenerei lui, Laura Hashian, cu care are o relatie de opt ani. Cei doi s-au cunoscut imediat dupa ce starul a divortat de Dany Garcia si au devenit parinti in urma cu un an, starul mai avand un copil din casnicia anterioara.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies