Iubita lui Selly, într-o ținută provocatoare pe Instagram. Care a fost reacția fanilor

Iubita lui Selly, într-o ținută provocatoare pe Instagram. Care a fost reacția fanilor
Citeste mai mult despre: vlogger, Selly, showbiz,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Noiembrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Smaranda Știrbu se iubește de doi ani cu vloggerul Selly, iar fanii sunt mereu cu ochii pe ea. Orice apariție în public sau pe rețelele de socializare, nu este trecută cu vederea. 

Recent, o rochie pe care a purtat-o tânăra studentă la medicină a stârnit reacții acide din partea urmăritorilor ei de pe Instagram. Smaranda s-a fotografiat în lift, într-o rochie de piele neagră și lucioasă, iar fanii au catalogat ținuta drept foarte provocatoare. 

Unii mai cârcotași i-au scris chiar să șteargă poza: ”Dacă nu era Selly nu purtai tu haine din astea”, ”Șterge poza, zaw”, ”Te duci la strip club?”, ”Zici că ești "damă de companie” mai bine șterge poza”. Pe de altă parte, admiratorii care i-au dat peste 40.000 de like-uri i-au spus că este foarte sexy și s-au interesat de unde este rochia. 

La începutul lunii, Selly și Smaranda au petrecut o vacanță în Dubai. Cei doi au vizitat impunătoarea clădire Burj Khalifa, s-au plimbat cu barca și au petrecut o zi în deșert. O fotografie, în care au fost surprinși sărutându-se, a adunat aproape 60.000 de aprecieri pe Instagram. Smaranda a purtat un costum alb, foarte decupat, iar fanii au reacționat imediat: ”Regina Dubaiului”, ”Ne-ai distrus”, ”Tu rupi Instagramul în două”, ”Superbă”


Sursă foto: Instagram smarandastirbu

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzuu: „Crush-ul meu e Antonia!”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies