Jim Carrey, criticat în mediul online după ce i-a făcut avansuri unei jurnaliste

Jim Carrey, criticat în mediul online după ce i-a făcut avansuri unei jurnaliste
Jim Carrey a măgulit-o pe jurnalista Charlotte Long, care a roșit în timpul interviului. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Jim Carrey, avansuri, Charlotte Long, interviu,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Februarie 2020
Dacă tăcea, filosof rămânea, dar Jim Carrey a preferat să se umple de penibil. Actorul a fost luat la rost de internauți după ce i-a făcut avansuri unei jurnaliste care îi lua interviu.

Jim Carrey a făcut tot ce și-a propus în viață, mai puțin unul. Actorul a făcut comentarii nepotrivite în timpul interviului pe care jurnalista Charlotte Long i-l lua, spunându-i că ea este „singurul lucru care a mai rămas pe lista sa de chestii de rezolvat în viață”.

Jurnalista revistei Heat l-a abordat pe Carrey pentru a vorbi despre cel mai recent film al său, Sonic the Hedgehog. La un moment dat, ea l-a întrebat:

În film, Sonic are o listă cu lucruri de realizat în viață. Mă întrebam, după tot ce ai făcut în carieră și în viață, este ceva ce a rămas pe lista ta?

Doar tu. Asta e tot, totul e făcut deja”, a răspuns actorul.

Dacă ea s-a simțit măgulită de răspunsul actorului pe care îl apreciază mult, internauții nu s-au putut abține să nu-l critice dur pe Carrey pentru remarca sa.

Citește și: L-a ironizat până l-a înfuriat. De ce nu mai râde Jim Carrey de Donald Trump

Jim Carrey: „Este o non-știre”

Jim Carrey a răspuns prin intermediul unui purtător de cuvânt, apreciind că valul de antipatie iscat în mediul online nu are fundament.

„Este o non-știre ridicolă. Jim a spus: Doar tu. Asta e tot, am terminat acum, făcând referire la interviu, care se află în topul listei sale de lucruri de făcut în viață. Nu a fost o referire la jurnalista însăși. Este un alt exemplu de titlu făcut pentru a atrage cititori”, a spus Marleah Leslie, conform USA Today.

Însă, filmulețul postat pe contul de YouTube al revistei Heat demonstrează că actorul a făcut referire explicită la tânăra jurnalistă, nu la interviul ei. Vezi VIDEO AICI!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Serena Williams a închis gura unui reporter când i-a pus întrebări despre Meghan Markle


 

FULLSCREEN
Jim Carrey, criticat în mediul online după ce s-a dat la o jurnalistă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO