John Travolta nu mai arată așa. Actorul și-a schimbat look-ul înainte de Revelion

John Travolta nu mai arată așa. Actorul și-a schimbat look-ul înainte de Revelion
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Ianuarie 2019
Data actualizare: 08 Aprilie 2019
John Travolta face schimbări radicale în ceea ce privește aspectul său chiar și la vârsta de 64 de ani.

Starul s-a ras în cap de sărbători, astfel că 2019 l-a găsit cu un look total diferit decât îl știam cu toții. John Travolta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica lui de 18 ani, Ella Bleu. Actorul din Gotti a dat de înțeles că a avut un an 2018 foarte bun, sperând că și cei care îl urmăresc pe rețelele sociale se pot lăuda cu aceeași realizare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Fanii săi, care erau obișnuiți ca actorul să aibă o poboabă capilară considerabilă, au decis că lui Travolta nu-i stă rău nici ras complet în cap. Este încă neclar dacă actorul și-a schimbat look-ul pentru un nou rol sau fiindcă se săturase de părul său. 

Iată cum arăta actorul în luna octombrie 2018, alături de soția sa, actrița Kelly Preston!

Dacă se pregătește de un nou rol, nu ar fi pentru prima dată când John Travolta își schimbă radical aspectul de dragul meseriei. Cea mai importantă schimbare pe care a făcut-o pentru un rol a fost când a acceptat să joace personajul Edna Turnblad în adaptarea din 2007 a filmului Hairspray, notează revista People.

Actorul a surprins pe toată lumea cu acest rol și a recunoscut că a fost inspirat de femei pe care le-a admirat toată viața, precum Sophia Loren, Marilyn Monroe și Elizabeth Taylor.

Citește și: Ce pasiune nebună! Aceste staruri își pilotează propriile avioane


Actorul a pierdut un copil

John Travolta și Kelly Preston au doi copii împreună. Ella Bleu este o tânără actriță care a jucat de două ori alături de tatăl ei. Fratele ei mai mic, Benjamin, a venit pe lume în 2011 și a fost o minune pentru cei doi actori, care nu-și reveniseră din tragedia care le-a întunecat viața în 2009. Atunci, băiatul lor mai mare, Jett, și-a pierdut viața în timpul vacanței de Crăciun pe care o petreceau în Bahamas. Cauza morții: criză epiletptică. Jett, care fusese diagnosticat cu autism la vârsta de doi ani, suferea și de boala Kawasaki, care afectează cu precădere copiii de până la cinci ani.  

FULLSCREEN
John Travolta nu mai arată așa. Actorul și-a schimbat look-ul înainte de Revelion
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies