Kevin Hart a fost externat din spital la 10 zile de la accidentul rutier

Kevin Hart a fost externat din spital la 10 zile de la accidentul rutier
Citeste mai mult despre: Kevin Hart,
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Septembrie 2019
Data actualizare: 13 Septembrie 2019
Actorul Kevin Hart a fost externat din spital după ce a fost supus unor intervenții chirurgicale.

În urma accidentului rutier grav în care a fost implicat, Kevin Hart a suferit trei fracturi la coloana vertebrală. După intervențiile chirurgicale, acesta va avea nevoie în continuare de ședinșe de fizioterapie intense. 

Conform Tmz, actorul poartă o proteză pentru susținerea spatelui, iar acesta a delarat că se simte recunoscător că este în viață și fericit că a fost externat.

Hart a fost pasagerul din dreapta al prietenului lui, Jared Black, care a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a rostogolit. Acesta conducea mașina lui Hart, un model vintage 1970 Plymouth Barracuda.

Totul este bine, am vorbit cu Kevin, vorbesc despre el de parcă ar fi fiul meu. Îl iubesc. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, ar fi putut fi mult mai rău. Este un bărbat norocos și el știe acest lucru”, a declarat Dwayne Johnson.

Kevin Hart este un actor de comedie și scenarist în vârstă de 40 de ani. Este căsătorit cu Eniko Parrish cu care are trei copii. Acesta este cunoscut după rolurile din filmele Loserii de la seral , Un polițist și jumătate, Nuntași de închiriat, Virgin la 40 de ani, Ride Along, Înmormântare cu peripeții și multe altele.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies