Kit Harrington din Games of Thrones și-a schimbat look-ul. Fanii, șocați

Kit Harrington din Games of Thrones și-a schimbat look-ul. Fanii, șocați
Citeste mai mult despre: kit harrington, Games of Thrones,
Data: 28 Ianuarie 2019
Ca mulți alți actori, și Kit Harrington din  „Games of Thrones” a avut în contract o clauză prin care îi era interzis să-și schimbe înfățișarea pe timpul filmărilor. 

Acum că GoT a ajuns la final, Kit a putut, în sfârșit, să-și schimbe look-ul. El și-a tăiat părul și și-a lăsat mustață.

Actorul a debutat noul look într-un photocall pentru pelicula ”How to train your dragon: The Hidden World”.

Când începe ultimul sezon din GoT?

Postul american de televiziune HBO a anunțat pe Twitter că primul episod din ultimul sezon al serialului va fi difuzat anul acesta, în 14 aprilie.

HBO a mai anunțat că toate cele 6 episoade din sezonul al 8-lea al “Games of Thrones” au fost produse de David Benioff, D.B. Weiss, David Nutter şi Miguel Sapochnik.

Anul trecut au fost anunțate și mai multe seriale de tip spinoff. Astfel, potrivit producătorilor serialului, citați de ediția americană a revistei Fortune, GoT va avea și un prequel, în care actrița Naomi Watts va juca rolul unei persoane care ascunde „un secret întunecat”.

Producătorii au mai precizat, la începutul lunii iulie, că povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele din „Game Of Thrones”.

Scenariul noului spinoff va fi semnat de Jane Goldman (căreia îi aparține și scenariul filmului cu anti-supereroi ,,Kick-Ass”, un must-see) și de scriitorul George R.R. Martin.

GoT este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi alte zeci de milioane de fani în întreaga lume. Producţia este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria „A Song of Ice and Fire”.

"Game of Thrones" a primit în total 128 de nominalizări din partea Television Academy, obţinând 47 de premii Emmy, dar și cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani, precum şi un premiu Peabody.

Primul episod din "Game of Thrones" a fost difuzat tot în aprilie, dar anul 2011.

Vezi și: 

FULLSCREEN
Kit Harrington din Games of Thrones și-a schimbat look-ul. Fanii, șocați
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO