Mai ceva ca in filme! A aparut o organizatie criminala care ii sperie chiar si celebrii mafioti italieni

Mai ceva ca in filme! A aparut o organizatie criminala care ii sperie chiar si celebrii mafioti italieni
Citeste mai mult despre: mafioti italieni, organizatie criminala,
Data publicarii: 27 Martie 2018
Data actualizare: 27 Martie 2018
"Au inceput sa le ia deja afacerile"

Cazul recent in care o tanara de 18 ani a fost ucisa a socat Italia. Obisnuiti cu violentele si cu mafiotii autohtoni, italienii se lovesc acum de o noua organizatie mafiota.

Suprematia mafiei italiene tinde sa fie amenintata de mafia nigeriana, anunta criminologul si psihologul Alessandro Meluzzi. Acesta spune ca bandele ce vin din Africa sunt extrem de violente si au unele practici ce ii sperie chiar si pe temutii mafioti italieni.

"Mafia nigeriana e cea mai brutala din lume. Sunt ca niste secte cu practici macabre. Acestia isi omoara victimele si apoi le dezmembreaza iar de multe ori le mananca diferite parti ale corpului", spune Meluzzi.

Acesta a adaugat ca majoritatea criminalilor ce vin din Africa practica canibalismul, fiind ceva spiritual pentru ei.

Mai mult, mafia nigeriana a inceput sa le fure afacerile mafiotilor itlieni, spune Meluzzi intr-un interviu pentru Libero. "Nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta dar este doar varful ghetarului", spune acesta.

Mafia Italiana este recunoscuta in toata lumea, stand la baza mafiei americane. De-a lungul timpului s-au facut mai multe filme inspirate din mafiotii italieni, cum ar fi seria Nasul sau filmele Gomorra si Ndrangheta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies