Meghan Markle și Prințul Harry joacă într-o reclamă TV alătură de William și Kate. Motivul care i-a reunit

Meghan Markle și Prințul Harry joacă într-o reclamă TV alătură de William și Kate. Motivul care i-a reunit
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 08 Octombrie 2019
Data actualizare: 08 Octombrie 2019
Meghan Markle,  Prințul Harry, Prințul Wiliam și Kate Middleton s-au reunit pentru o reclamă televizată care promovează sănătatea mintală.

Potrivit publicației Independent.ro, Meghan Markle, Prințul Harry, Prințul Wiliam și Kate Middleton s-au reunit pentru a face o reclamă televizată care promovează sănătatea mintală. Campania se intitulează "Fiecare minte contează/ Every Mind Matters" și este lansată de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate, scopul acesteia fiind de a încuraja oamenii să devină mai constienți de simptomele precoce ale problemelor de sănătate mintală. 

Citește și: Prințul Harry a dat în judecată două tabloide pentru violarea corespondenței. Ce i-au sustras din telefon

Reclama, care va evidențiază campania "Fiecare minte contează/ Every Mind Matters", va fi difuzată simultan pe mai multe canale de televiziune precum: Sky, Channel 4, ITV, Channel 5 și MTV, în timpul pauzelor de publicitate, la ora 20:45 și va dura 3 minute. 

Printre vedetele care vor apărea în reclamă se numără Freddie Flintoff,Glenn Close și Davina McCall.

Prințul William este prima persoana cu care povestea campaniei începe: "Cunoaştem acel sentiment în care viaţa ne depăşeşte. Milioane dintre noi se confruntă cu probleme mintale, de la toate vârstele, cu intensităţi diferite, din diferite motive. Suntem tensionaţi, ne simţim la pământ, anxioşi sau avem probleme în a reuşi să dormim. Eu, tu..."

Aceasta este continuată de către Prințul Harry cu "... fratele tău, mama ta, colegul tău, vecinul tău, aşteptând, sperând. Credem că nu se poate face nimic. Noi nu putem face nimic în legătură cu asta“,  moment în care intervine Meghan Markle: "Dar acest lucru este greşit. Putem face anumite lucruri, De astăzi, există un mod de a răsturna situaţia. ''Fiecare minte contează'// Every Mind Matters" vă va arăta modalităţi simple de a vă verifica sănătatea mintală" 

După care Kate Middleton continuă "Vei putea începe cu un plan gratuit online, proiectat pentru a te ajuta să gestionezi stresul, să sporeşti starea de bine, să îţi îmbunătăţeşti somnul şi să simţi că preiei controlul". 

Conform unui nou sondaj realizat de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia şi de Serviciul Naţional de Sănătate pe mai mult de 3.000 de adulți în Anglia, 83% dintre adulți au prezentat simptome precoce ale problemelor de sănătate mintală în ultimul an. Printre aceste simptome se numără neliniștea, stresul, lipsa de somn, stari de anxietate. 

Sursa foto: Getty Images 

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies