Mergea 33 de km pe jos in fiecare zi la munca si dormea doar 2 ore pe noapte. Ce s-a intamplat cu el

Mergea 33 de km pe jos in fiecare zi la munca si dormea doar 2 ore pe noapte. Ce s-a intamplat cu el
Citeste mai mult despre: ce s-a intamplat, barbat, mergea pe jos,
Data publicarii: 09 Aprilie 2015
Data actualizare: 09 Aprilie 2015
Viata lui s-a schimbat rapid - iar in prima faza, nu intr-un mod bun.

La inceputul acestei luni ati citit pe www.yoda.ro povestea lui James Robertson, un barbat de 56 de ani din Detroit, care a mers timp de 10 ani la locul de munca pe jos, 33 de kilometri, ceea ce il impiedica sa doarma mai multe de 2 ore in fiecare noapte.

Robertson, cel care traieste intr-un cartier sarac din Detroit, nu are insa parte de fericire dupa ce povestea lui a devenit cunoscuta - s-au strans 350.000 de dolari pentru el sub forma unor donatii pe site-ul GoFundMe iar un dealer Ford local i-a oferit o masina Taurus nou-nouta.

Lucrurile au luat-o insa intr-o directie rea pentru el. Toata lumea il cunostea, ceea ce insemna ca toata lumea voia ceva de la el. Vecinii sai au inceput sa ii apara la usa cu mainile intinse, in ciuda faptului ca Robertson nu a primit inca niciun ban. El locuieste in casa iubitei sale, cea care ii cere 200 de dolari chirie lunara pe dormitorul sau. Si aceasta i-a cerut bani. La fel si fostul sot al acesteia, care locuieste in aceeasi casa! La fel si fiul iubitei sale! Acelasi lucru l-a facut si un alt barbat ce traieste in aceasta casa!

Citeste mai multe pe yoda.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies