Michael Jackson s-a confesat bodyguardului său într-o scrisoare. Ce dezvăluiri i-a făcut

Michael Jackson s-a confesat bodyguardului său într-o scrisoare. Ce dezvăluiri i-a făcut
Regele muzicii pop simțea nevoia să se destăinuie unor persoane de încredere, care să nu-l condamne, iar unul dintre cei mai apropiați oameni a fost bodyguardul său personal, Bill Bray.

Niciun psiholog nu ar fi putut să-i fie de ajutor lui Michael la fel cum i-a fost agentul de securitate personal, Bill Bray. Megastarul îl considera ca pe un părinte, acel tată bun și afectuos pe care nu l-a avut niciodată. Michael Jackson i-a încredințat acestuia multe secrete, printre care și dezamăgirea unei relații dezastruoase cu propriul tată.

Într-o scrisoare pe care megastarul i-a trimis-o la începutul anilor ’90, Michael Jackson se plângea că Joseph Jackson nu i-a acordat atenția cuvenită, fiind interesat doar de banii pe care îi poate aduce faima sa întregii familii.

„Joseph n-a avut niciodată timp pentru mine, ci m-a văzut doar ca pe un mijloc de a face bani pentru el”, se arată în documentul publicat de TMZ.

Citește și: Tatăl lui Michael Jackson a murit. Zece momente prețioase din ultimul an de viață al lui Joe Jackson 

Gândurile megastarului, așternute pe o pagină de caiet de culoare galbenă, s-au îndreptat și spre mama sa, alături de care nu a putut fi în copilărie, din cauza turneelor istovitoare în care mergea cu trupa Jackson 5. 

FOTO: TMZ

În încheiere, Michael i-a mulțumit lui Bray că a fost un adevărat tată pentru el, fără de care nu știe cum ar fi arătat viața lui.

Scrisoarea adresată bodyguardului său a fost scoasă la o licitație publică în SUA, unde organizatorii așteaptă să obțină circa 18.000 de dolari pe ea. Totuși, organizatorii cred că evenimentul lor poate fi umbrit de noul val de acuzații îndreptat împotriva megastarului. Michael Jackson e acuzat iar de pedofilie, iar anumite posturi radio i-au interzis deja muzica

FULLSCREEN
Michael Jackson s-a confesat bodyguardului său într-o scrisoare. Ce dezvăluiri i-a făcut
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO