Mila Kunis și Ashton Kutcher, cadou superamuzant de Crăciun pentru prietenii lor

Mila Kunis și Ashton Kutcher, cadou superamuzant de Crăciun pentru prietenii lor
Citeste mai mult despre: Ashton Kutcher, cadou de Craciun, Mila Kunis,
Data: 17 Decembrie 2018
Recent, Ashton Kutcher și Mila Kunis le-au dăruit prietenilor lor, Kristen Bell și Dax Shepard, un cadou unic. 

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Ashton Kutcher și Mila Kunis au intrat în spiritul sărbătorilor și le-au oferit prietenilor lor, Dax Shepard și Kristen Bell, un amuzant și original cadou de Crăciun.

Citește și: Ashton Kutcher, cadou de un milion de dolari pentru fosta sa ”fiică vitregă”, Rumer Willis

Într-o postare pe Instagram, Shepard și Kutcher prezintă, cu mândrie, o perdea de duș care-i înfățișează pe Mila Kunis și soțul ei, Ashton Kutcher, zâmbind cu gura până la urechi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard) on

Ce cadou generos de Crăciun de la familia Kunis-Kutcher”, a scris Dax Shepard (43 de ani), la secțiunea comentarii. ”O superbă perdea de duș pentru baia din mansardă!”.

Perdeaua este, de fapt, o glumă între cupluri, din moment ce și Ashton Kutcher și Mila Kunis au apărut în emisiunea online a lui Shepard, Armchair Expert, care este înregistrată în mansarda de deasupra garajului lui Shepard.  În mansardă, există o baie care nu are ușă, ceea ce nu a împiedicat-o pe Mila Kunis să o folosească.

Dax Shepard și Ashton Kutcher sunt prieteni de multă vreme, amândoi apărând în reality show-ul MTV ”Punk’d”, din 2003. Recent, cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare Netflix, pentru ”The Ranch”.

Pe de altă parte, soțiile lor, Mila Kunis (35 de ani) și Kristen Bell (38 de ani) sunt foarte bune prietene, acestea jucând împreună în ”Bad Moms” și ”A Bad Moms Christmas”.

Foto: Getty, InstagramVezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO