Miliția modei: Costi Diță dă verdictul în cazul lui Celine Dion, Patrick Schwarzenegger și Pamela Anderson

Miliția modei: Costi Diță dă verdictul în cazul lui Celine Dion, Patrick Schwarzenegger și Pamela Anderson
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Noiembrie 2019
Data actualizare: 18 Noiembrie 2019
Deprins cu ce înseamnă “să fii stilat” de la personajul pe care îl interpretează de ani de zile în Las Fierbinți :)  , Costi Diță  s-a transformat în … critic de modă :)  La invitația protv.ro, actorul da verdictul în ceea ce privește stilul vestimentar al Pamelei Anderson și al lui Celine Dion. În plus, l-am pus să comenteze ținuta roz fucsia cu care Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului Arnold, a făcut furori la un eveniment, de curând.

Miliția modei by Costi Diță 

Ce spune Costi Diță  despre Pamela Anderson (52 de ani): “Nu coboară de pe podium, a descoperit mașina timpului!”


“Când o vezi pe Pamela Anderson, zici că e ceva gen “front de luptă”. Ea clar a fost în prima ligă, în rândul întâi și ține cu dinții de prima poziție, nu vrea să mai facă loc la altele. Ce să mai zic?! Arată foarte bine! Nu știu ce mănâncă oamenii ăștia, dar clar noi nu mâncam același lucru. O fi de la cremele alea, de la sală, habar n-am… Dar Pamela nu coboară de pe podium! Dacă intrăm în meniul ei, sigur descoperi că bea clorofilă și mănâncă ouă de vultur pleșuv de pe vârful Himalaya. Sau a descoperit mașina timpului. Ceva face! Ar fi trist să o vedem pe Pamela că a renunțat”, spune actorul.

Vezi si: Miliția modei - Costi Diță analizează ținutele vedetelor! Ce spune despre Kim Kardashian și Cristiano Ronaldo

Ce spune Costi Diță despre stilul excentric al lui Celine Dion: “Din partea mea are un 10, pentru că se simte bine!”

Cum a reacționat actorul când a văzut ținuta purtată de Celine Dion la Met Gala?

“Îmi imaginez o conferință de presă cu Președintele Americii și deodata apare, ca în filme, Celine Dion cu pămătuful ăla în cap. Ea vine, îl dă la o parte pe președinte, i se albesc ochii și prin ea se aude o voce a unei rase extratereste care ne spune că ei sunt de mult printre noi :)  Eu acum aștept poza aia în care ea are ochii albi.

Stilul lui Celine Dion e de pe altă planetă. Dar îi dau 10, pentru că pare că se simte bine în ținutele astea care mai de care mai demente. Important e cum te simți tu, la ea e bine, e culoare, explozie, nimic nu stă pe loc, totul se mișcă. Dar exagerează un pic cu slăbitul și bronzul, zici că nu mai e vie, te gândești un pic la mumii.

E bombă, nene! A fost seara ei, clar, când a purtat ținuta aia de la Met Gala! Îmi place că în afara scenei e pe scenă continuare. 

Nu știu dacă e bine, daca e rău, părerile oamenilor contează prea puțin, e clar că ea se simte bine”, spune Costi Diță .

Costi Diță despre outfitul fucsia al lui Patrick Schwarzenegger: “ Este în zona de PIMP”

“Nu e rău, dar cumva cred că a fost un mic șoc acolo pentru Arnold. Îți dai seama -  Arnold, Mister Olympia de 6 ori, eroul copilăriei mele, Terminator, Predator… Omul a tras de fiare, a fost “monstru” toată viața, și la un moment dat a văzut poze cu fii-su îmbrăcat așa :)  Începi să te gândești: Bă, unde am greșit? :) Undeva cred că am stat prea mult în sală, mai trebuia să trec și pe acasă să vorbesc cu el :) 


 

Dar, ca să fiu sincer, stilul nu mă deranjează complet, dacă nu gresesc, e un soi de catifea, ceea ce nu e rău. Am o problemă cu lungimea pantalonilor. Am o problemă cu pantalonii ăștia mai scurți, în cazul astă mult mai scurți. Ai senzația că a fost la un magazine de SH și i-au plăcut foarte mult. Ei erau pentru un copil de 10 ani, dar ... 

Dacă era mov era perfect, era “PIMP” :)  Dar cu roz e genul de “pimp” care nu se impune, care nu deranjează….E în zona pimp, dar nu e în zona aia de pimp adevărat. E genul  “dacă mai rămâne ceva, eu sunt aici…” E mai soft. 

Îți sare în ochi, de pe Intercontinental :)  Îl vezi și din satelit! Îți arde un pic retina, îți trebuie câteva zile de recuperare după ce te vezi cu el", spune Costi Diță.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!